Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiTop LegalAvocaţiConsilieri juridiciExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
Banner BA-01
Servicii JURIDICE.ro
Banner BA-02
Flux informații
2 comentarii

Premiile Fundatiei „Loieri” 2012 :)

21 decembrie 2012 | Robi CIOBANU

Că tot e la modă să ne facem fundaţii am zis să avem şi noi una. Chit că nu a trecut criza din imobiliare şi încă mai găsiţi blocuri la care doar fundaţiile sunt gata, apartamentele fiind doar nişte chestii virtuale pe care cei care au plătit deja preţul pentru ele şi le pot imagina în toată splendoarea lor aeriană.

Revenind, chiar dacă noi n-avem o Fundaţie “Loieri” per se, internetul este generos cu noi în fiecare zi, motiv pentru care ziceam că avem, în realitatea virtuală, o astfel de societate de binefacere, în care toţi cei din redacţie ne-am întovărăşit. Şi fiindcă 2012 nu a fost un an rău pentru noi din niciun punct de vedere, ne-am gândit să fim generoşi şi să acordăm şi noi nişte umile distincţii celor pe care îi considerăm Cei mai buni dintre cei mai buni. Voturile au fost unanime, nu au existat opinii separate. Prin urmare, Redacţia Loieri.ro acordă pe anul 2012 următoarele premii constând în felicitări virtuale şi probabil nişte diplome, în funcţie de bugetul rămas după cadourile inexistente pe care le-am împărţit deja prin redacţie:

1. Premiul Roba de Aur în grad de Maestru în Drept penal se acordă domnului conferenţiar universitar doctor Florin Streteanu, decan al Facultăţii de Drept din cadrul UBB Cluj-Napoca. Dincolo de a fi un premiu pentru întreaga activitate profesională de până acum, premiul de faţă i se acordă în calitate de Om. Cu menţiune, flori virtuale şi coroniţă pentru interviul acordat pentru Loieri.ro.

2. Premiul Roba de Aur în grad de Coordonator JURIDICE.ro se acordă domnului avocat Andrei Săvescu. Dacă sunteţi cititori JURIDICE.ro nici nu avem ce explicaţii să dăm pentru acordarea premiului. Menţiunea specială, florile şi coroniţa aferente premiului sunt pentru modul total dezinteresat în care colegul nostru Robi Ciobanu a fost promovat pe siteul cu pricina. Mulţumim.

3. Premiul Roba de Aur în grad de (proaspăt) Doctor în Drept şi (proaspăt) Avocat se acordă domnului asistent universitar doctor Daniel Niţu, din cadrul Facultăţii de Drept, UBB Cluj-Napoca, pentru cartea anului 2012, din perspectiva noastră, Imunitatea şefului de stat în dreptul penal, despre care ne-am dat şi noi cu părerea cât ne-a dus capul. Menţiune specială pentru locul 1 pe ţară la examenul de admitere în profesia de avocat.

4. Premiul Roba de Aur în grad de Loieri începători dar promiţători se acordă Redacţiei Lawyr.it şi primului lor număr al revistei cu acelaşi nume. Vă dorim să vă ţină şi să ne ţină pe toţi. Ştiţi voi ce.

5. Premiul Roba de Aur în grad de procuror independent se acordă domnului procuror Rareş Ciauşu de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca. Dacă nu ştiţi, domnul procuror a jucat contra arbitrului şi a câştigat. Plus că a jucat în deplasare. Detalii, aici.

Robi CIOBANU

Citeşte mai mult despre , , , ! Pentru condiţiile de publicare pe JURIDICE.ro detalii aici.
Urmăriţi JURIDICE.ro şi pe LinkedIn LinkedIn JURIDICE.ro WhatsApp WhatsApp Channel JURIDICE Threads Threads JURIDICE Google News Google News JURIDICE

(P) JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill.

 
Homepage J JURIDICE   Cariere   Evenimente   Dezbateri   Profesionişti   Lawyers Week   Video
 
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Sustenabilitate
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi
Drept maritim
Parteneri ⁞ 
Specialişti
Arii de practică
Business ⁞ 
Litigation ⁞ 
Protective
Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul sportului
Articole
Essentials
Interviuri
Opinii
Revista de note şi studii juridice ISSN
Note de studiu ⁞ 
Studii
Revista revistelor
Autori ⁞ 
Publicare articole
Jurisprudenţă
Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
Curtea Constituţională a României
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
Dezlegarea unor chestiuni de drept
Recurs în interesul legii
Jurisprudenţă curentă ÎCCJ
Curţi de apel
Tribunale
Judecătorii
Legislaţie
Proiecte legislative
Monitorul Oficial al României
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Flux noutăţi
Selected
Comunicate
Avocaţi
Executori
Notari
Sistemul judiciar
Studenţi
RSS ⁞ 
Publicare comunicate
Proiecte speciale
Cărţi
Condoleanţe
Covid-19 Legal React
Creepy cases
Life
Poezii
Povestim cărţi
Poveşti juridice
Războiul din Ucraina
Wisdom stories
Women in Law

Servicii J JURIDICE   Membership   Catalog   Recrutare   Talent Search   Comunicare   Documentare   Evenimente   Website   Logo   Foto   Video   Partnership