Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE
2 comentarii

Premiile Fundatiei „Loieri” 2012 :)
21.12.2012 | Robi CIOBANU

JURIDICE - In Law We Trust

Că tot e la modă să ne facem fundaţii am zis să avem şi noi una. Chit că nu a trecut criza din imobiliare şi încă mai găsiţi blocuri la care doar fundaţiile sunt gata, apartamentele fiind doar nişte chestii virtuale pe care cei care au plătit deja preţul pentru ele şi le pot imagina în toată splendoarea lor aeriană.

Revenind, chiar dacă noi n-avem o Fundaţie “Loieri” per se, internetul este generos cu noi în fiecare zi, motiv pentru care ziceam că avem, în realitatea virtuală, o astfel de societate de binefacere, în care toţi cei din redacţie ne-am întovărăşit. Şi fiindcă 2012 nu a fost un an rău pentru noi din niciun punct de vedere, ne-am gândit să fim generoşi şi să acordăm şi noi nişte umile distincţii celor pe care îi considerăm Cei mai buni dintre cei mai buni. Voturile au fost unanime, nu au existat opinii separate. Prin urmare, Redacţia Loieri.ro acordă pe anul 2012 următoarele premii constând în felicitări virtuale şi probabil nişte diplome, în funcţie de bugetul rămas după cadourile inexistente pe care le-am împărţit deja prin redacţie:

1. Premiul Roba de Aur în grad de Maestru în Drept penal se acordă domnului conferenţiar universitar doctor Florin Streteanu, decan al Facultăţii de Drept din cadrul UBB Cluj-Napoca. Dincolo de a fi un premiu pentru întreaga activitate profesională de până acum, premiul de faţă i se acordă în calitate de Om. Cu menţiune, flori virtuale şi coroniţă pentru interviul acordat pentru Loieri.ro.

2. Premiul Roba de Aur în grad de Coordonator JURIDICE.ro se acordă domnului avocat Andrei Săvescu. Dacă sunteţi cititori JURIDICE.ro nici nu avem ce explicaţii să dăm pentru acordarea premiului. Menţiunea specială, florile şi coroniţa aferente premiului sunt pentru modul total dezinteresat în care colegul nostru Robi Ciobanu a fost promovat pe siteul cu pricina. Mulţumim.

3. Premiul Roba de Aur în grad de (proaspăt) Doctor în Drept şi (proaspăt) Avocat se acordă domnului asistent universitar doctor Daniel Niţu, din cadrul Facultăţii de Drept, UBB Cluj-Napoca, pentru cartea anului 2012, din perspectiva noastră, Imunitatea şefului de stat în dreptul penal, despre care ne-am dat şi noi cu părerea cât ne-a dus capul. Menţiune specială pentru locul 1 pe ţară la examenul de admitere în profesia de avocat.

4. Premiul Roba de Aur în grad de Loieri începători dar promiţători se acordă Redacţiei Lawyr.it şi primului lor număr al revistei cu acelaşi nume. Vă dorim să vă ţină şi să ne ţină pe toţi. Ştiţi voi ce.

5. Premiul Roba de Aur în grad de procuror independent se acordă domnului procuror Rareş Ciauşu de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca. Dacă nu ştiţi, domnul procuror a jucat contra arbitrului şi a câştigat. Plus că a jucat în deplasare. Detalii, aici.

Robi CIOBANU

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Au fost scrise până acum 2 de comentarii cu privire la articolul “Premiile Fundatiei „Loieri” 2012 :)”

  1. Andrei SĂVESCU spune:

    Păi ce explicații?… E totuși bine că se acordă premiul JURIDICE.ro, chiar dacă nu de către noi… 🙂

  2. Viorel PAPU spune:

    Domnilor: felicitări, sunteţi frumoşi purtători de robe!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.