Secţiuni » Arii de practică » Business » Health & Pharma
Health & Pharma
CărţiProfesionişti

Belgia. Modificarea Legii eutanasiei


31 decembrie 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Partidul Socialist din Belgia a depus in Parlament propunerea de modificare a Legii eutanasiei (in vigoare din 2002) in sensul extinderii subiectilor carora li se aplica aceasta lege, respectiv minorii si bolnavii de Alzeimer, potrivit theaustralian.com.au.

Thierry Giet, liderul socialistilor, a declarat: „Ideea este sa modernizam legea pentru a tine cont de situatiile dramatice si extrem de dificile carora trebuie sa le gasim un raspuns. Propunerea legislativa cere ca legea sa fie extinsa la minori daca au discernamant sau sunt afectati de o boala incurabila sau o suferinta pe care nu o putem reduce.”

Senatorul socialist Philippe Mahoux, care a contribuit la propunerea legislativa, a aratat ca au existat cazuri de adolescenti care „aveau capacitatea de a decide” viitorul lor.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică