Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Mesaj de multumire transmis Baroului Dolj
28.12.2012 | JURIDICE.ro

Asociația Vasiliada, partener al Baroului Dolj în cadrul programului umanitar FII BUN ȘI DĂRUIEȘTE DE CRĂCIUN, program care a ajuns la a VI-a ediție în anul 2012, a transmis Broului Dolj un mesaj de mulțumire ca urmare a donației realizate de Doamna Elena Dumitrescu, cetățean român cu domiciliul în Italia.

Reproducem mesajul reprezentantului Asociației Vasiliada a Mitropoliei Olteniei:

„Stimate Domnule Decan,

Doresc, în primul rând, să vă mulțumesc că ați făcut posibilă, și de data aceasta, sprijinirea beneficiarilor Asociației Vasiliada.

Produsele primite au fost deja direcționate către două dintre așezămintele sociale ale organizației noastre, anume la Centrul Rezidențial de Urgență pentru Persoane fără Adăpost „Sf. Vasile” și la Centrul de Zi pentru copii „Aripi de Lumină”.

În al doilea rând, am rugămintea de a-i transmite Doamnei care a făcut posibil acest ajutor toată recunoștința și gândurile bune, venite atât din partea noastră cât și din partea beneficiarilor care, în felul acesta, vor avea parte de Sărbători mai fericite.

Sărbători cu bucurie!
Cu deosebită considerație,
Sorin Boboc – Director Programe
Asociația Vasiliada, Mitropolia Olteniei”


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.