Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Mesaj de multumire transmis Baroului Dolj

28.12.2012 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Asociația Vasiliada, partener al Baroului Dolj în cadrul programului umanitar FII BUN ȘI DĂRUIEȘTE DE CRĂCIUN, program care a ajuns la a VI-a ediție în anul 2012, a transmis Broului Dolj un mesaj de mulțumire ca urmare a donației realizate de Doamna Elena Dumitrescu, cetățean român cu domiciliul în Italia.

Reproducem mesajul reprezentantului Asociației Vasiliada a Mitropoliei Olteniei:

„Stimate Domnule Decan,

Doresc, în primul rând, să vă mulțumesc că ați făcut posibilă, și de data aceasta, sprijinirea beneficiarilor Asociației Vasiliada.

Produsele primite au fost deja direcționate către două dintre așezămintele sociale ale organizației noastre, anume la Centrul Rezidențial de Urgență pentru Persoane fără Adăpost „Sf. Vasile” și la Centrul de Zi pentru copii „Aripi de Lumină”.

În al doilea rând, am rugămintea de a-i transmite Doamnei care a făcut posibil acest ajutor toată recunoștința și gândurile bune, venite atât din partea noastră cât și din partea beneficiarilor care, în felul acesta, vor avea parte de Sărbători mai fericite.

Sărbători cu bucurie!
Cu deosebită considerație,
Sorin Boboc – Director Programe
Asociația Vasiliada, Mitropolia Olteniei”

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week