Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE

UE impune Greciei să ia măsuri de reducere a deficitului excesiv cu care se confruntă
11.01.2013 | Elena-Mirela SIPOȘ

JURIDICE - In Law We Trust

La 4 decembrie 2012, a fost adoptata decizia 2013/6/UE adresata Greciei in vederea consolidarii si aprofundarii supravegherii fiscale si de notificare a Greciei sa ia masuri de reducere a deficitului considerate necesare pentru remedierea situatiei de deficit excesiv.

S-a preconizat ca activitatea economica in Grecia inregistreaza rezultate mult mai slabe decat cele preconizate in luna martie 2012, momentul adoptarii Deciziei 2011/734/UE. In octombrie 2012 a fost realizata cea mai recenta revizuire a costurilor nationale elene si s-a observat o contractie economica a PIB-ului fata de estimarile facute.

Potrivit articolului 1 al acestei deiczii, „Grecia trebuie sa puna capat situatiei actuale de deficit excesiv cat mai rapid posibil si, cel mai tarziu, pana in 2016”, in aceeasi decizie de modificare fiind incluse si masuri ce vor fi adoptate pana la sfarsitul lui iunie 2013.

Decizia 2013/6/UE a fost publicata in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene seria L4.

Elena Mirela SIPOS
Centrul de Excelenta Academica

Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.