Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul București. Actele necesare înscrierii în Tabloul Avocaților pentru cei care au promovat examenul de primire în profesia de avocat – sesiunea 2012
14.01.2013 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Baroul Bucuresti a informat joi, 10 ianuarie 2013, care sunt documentele necesare in vederea inscrierii in tabloul avocatilor Baroului Bucuresti (stagiari sau definitivi) a celor care au promovat examenul de primire in profesia de avocat, sesiunea 2012:
– decizia de primire in profesie nr. 649/15.12.2012 a Consiliului UNBR (copie)
– cerere-tip de inscriere ca avocat stagiar/definitiv
– actele privind forma de exercitare a profesiei, respectiv contractul de colaborare cu avocatul indrumator pentru avocatii stagiari (4 exemplare) sau inscrisuri privind exercitarea profesiei ca avocat definitiv, inclusiv acte privind spatiul, dupa caz, pentru avocatii definitivi
– declaratie pe proprie raspundere ca nu se afla in niciunul din cazurile de nedemnitate prevazute de art. 14 din Legea nr. 51/1995
– declaratie pe proprie raspundere ca nu se afla in niciunul din cazurile de incompatibilitate prevazute de art. 15 din Legea nr. 51/1995 (a se vedea disp. art. 25 alin. 2 din Legea nr. 51/1995 si art. 32 din Statutul profesiei de avocat)
– dovada privind asigurarea profesionala (copie)
– dovada platii taxei de inscriere pe tablou: 1.500 lei pentru avocatii stagiari si 3.000 lei pentru avocatii definitivi.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.