Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul muncii
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Contractul colectiv de muncă la Nivel de Sector de Activitate Învăţământ Superior şi Cercetare


15 ianuarie 2013 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content, Dreptul muncii
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea V, nr. 1 din data de 10 ianuarie 2013 a fost publicat Contractul colectiv de munca unic la Nivel de Sector de Activitate Invatamant Superior si Cercetare, inregistrat la Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale – S.D.S. sub nr. 59495 din data de 19.12.2012.

Partile contractului sunt:
– Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului;
– Federatia Nationala Sindicala „Alma Mater”.

Contractul Colectiv de Munca Unic la Nivel de Sector de Activitate Invatamant Superior si Cercetare are ca scop stabilirea drepturilor si obligatiilor reciproce ale angajatorului si salariatilor membri de sindicat din invatamant, cuprinzand clauze referitoare la incheierea, executarea, modificarea, suspendarea si incetarea contractului colectiv de munca, timpul de munca si timpul de odihna, salarizarea si alte drepturi salariale, sanatatea si securitatea in munca etc.

 

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro