Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul muncii
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
2 comentarii

Întrebare preliminară cu privire la discriminarea pe bază de vârstă la stabilirea remunerației
15.01.2013 | Mihaela MAZILU-BABEL

Secţiuni: Dreptul muncii, Dreptul Uniunii Europene, RNSJ
JURIDICE - In Law We Trust

Judecătorul german adresează o serie de întrebări cu privire la aplicabilitatea principiului nediscriminării pe bază de vârstă în situația specifică a remunerației funcționarului public (cauza C-506/12C-505/12 C-504/12, C-503/12, C-502/12, C-501/12 – o cauză pentru fiecare funcționar-reclamant, cu siguranță vor fi conexate)

Cu privire la aceste șase spețe, judecătorul german trimite, în general, la dreptul primar unional și, în special, la Directiva 2000/78/CE din 27 noiembrie 2000 de creare a unui cadru general în favoarea egalității de tratament în ceea ce privește încadrarea în muncă și ocuparea forței de muncă, fără a indica o dispoziție anume care necesită a fi interpretată.

Mihaela MAZILU-BABEL

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti