Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

PIPEREA ŞI ASOCIAȚII promovează ca partener pe avocatul Alexandru Dimitriu
15.01.2013 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Coordonata de avocatul Gheorghe Piperea, echipa de litigii din cadrul Piperea si Asociatii a avut performante notabile in ultimii ani, implicarea in proiecte complexe cum ar fi litigiile dintre consumatori si banci, care s-au incheiat in primele faze procesuale cu un succes rasunator de partea consumatorilor, finalizate inclusiv cu executarea silita a acelor banci care nu si-au executat de buna-voie obligatiile; procedura insolventei SC Realitatea Media SA; procedura insolventei a SC Hidroelectrica SA.

Piperea si Asociatii a inceput activitatea in anul 2005, iar avocatii din cadrul Piperea si Asociatii sunt pregatiti sa acopere aspecte legale din cele mai importante si variate domenii, oferind clientilor consultanta si asistenta juridica, reprezentare in instanta si servicii de due diligence. Toate aceste servicii pot fi oferite in limbile romana, franceza si engleza.

Despre noul partener din cadrul Piperea si Asociatii: Alexandru Dimitriu este avocat in cadrul „Piperea si Asociatii” incepand cu anul 2007. Licentiat al Academiei de Studii Economice Bucuresti – Facultatea de Relatii Economice Internationale si al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Nicolae Titulescu, Alexandru Dimitriu s-a specializat in litigii si arbitraj. Alexandru Dimitriu este autor al studiului Codul comercial Adnotat aparut in 2009 la Editura CH Beck, coautor al studiului Noul Cod civil. Note. Corelatii. Explicatii aparut in 2011 la Editura CH Beck si coautor al studiului Noul Cod de procedura civila. Note. Corelatii. Explicatii aparut in 2012 la Editura CH Beck. In perioada 2007-2008, Alexandru Dimitriu si-a consolidat cunostintele si aptitudinile in cadrul Institutului National de Pregatire si Perfectionare a Avocatilor. In perioada 2009-2010 Alexandru Dimitriu a urmat cursurile de Master in Dreptul Afacerilor in cadrul Universitatii Bucuresti. Incepand cu anul 2010 Alexandru Dimitriu urmeaza cursurile scolii doctorale din cadrul Universitatii Bucuresti, specialitatea Dreptul Afacerilor, cu tema „Recuperarea creantelor prin procedura insolventei”.

Secţiuni: Content | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti
SERVICII JURIDICE.RO