Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
 1 comentariu

Curtea de Apel Ploiești. Adunarea Generală a judecătorilor – 18 ianuarie. UPDATE: ce s-a decis
21.01.2013 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

21 ianuarie: Adunarea Generala a judecatorilor a hotarat admiterea primei propuneri si respingerea celei de a doua, potrivit unui comunicat al Curtii de Apel Ploiesti, semnat de jud. Cristina Georgescu, purtator de cuvant.

:: comunicatul

 ***

17 ianuarie: Potrivit unui comunicat al Curtii de Apel Ploiesti, semnat de jud. Cristina Georgescu, purtator de cuvant, raspunzand solicitarilor formulate de Curtile de Apel Cluj si Pitesti, s-a dispus „in baza art. 20 alin. 3 si 5 din Regulamentul de ordine interioara al instantelor judecatoresti si a Hotararii Colegiului de conducere nr. 2 din data de 15.01.2013 convocarea la data de 18 ianuarie 2013, ora 1200, a Adunarii generale a judecatorilor din cadrul Curtii de Apel Ploiesti, cu urmatoarea ordine de zi:

1. Propunerea de revocare din functia de membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii a doamnei judecator Ghica Alina Nicoleta, initiata de Curtea de Apel Cluj prin Hotararea Adunarii generale a judecatorilor nr. 1/10.01.2013.
2. Propunerea de revocare din functia de membrii alesi ai Consiliului Superior al Magistraturii a domnilor judecatori Dumbrava Nicolae Horatius si Serban Alexandru, initiata de Curtea de Apel Pitesti prin Hotararea Adunarii generale a judecatorilor nr. 1/11.01.2013.

Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti