Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
 1 comentariu | 
Print Friendly, PDF & Email

Curtea de Apel Ploiești. Adunarea Generală a judecătorilor – 18 ianuarie. UPDATE: ce s-a decis
21.01.2013 | JURIDICE.ro

 
SMARTBILL

21 ianuarie: Adunarea Generala a judecatorilor a hotarat admiterea primei propuneri si respingerea celei de a doua, potrivit unui comunicat al Curtii de Apel Ploiesti, semnat de jud. Cristina Georgescu, purtator de cuvant.

:: comunicatul

 ***

17 ianuarie: Potrivit unui comunicat al Curtii de Apel Ploiesti, semnat de jud. Cristina Georgescu, purtator de cuvant, raspunzand solicitarilor formulate de Curtile de Apel Cluj si Pitesti, s-a dispus „in baza art. 20 alin. 3 si 5 din Regulamentul de ordine interioara al instantelor judecatoresti si a Hotararii Colegiului de conducere nr. 2 din data de 15.01.2013 convocarea la data de 18 ianuarie 2013, ora 1200, a Adunarii generale a judecatorilor din cadrul Curtii de Apel Ploiesti, cu urmatoarea ordine de zi:

1. Propunerea de revocare din functia de membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii a doamnei judecator Ghica Alina Nicoleta, initiata de Curtea de Apel Cluj prin Hotararea Adunarii generale a judecatorilor nr. 1/10.01.2013.
2. Propunerea de revocare din functia de membrii alesi ai Consiliului Superior al Magistraturii a domnilor judecatori Dumbrava Nicolae Horatius si Serban Alexandru, initiata de Curtea de Apel Pitesti prin Hotararea Adunarii generale a judecatorilor nr. 1/11.01.2013.


Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “Curtea de Apel Ploiești. Adunarea Generală a judecătorilor – 18 ianuarie. UPDATE: ce s-a decis”

  1. Ecaterina TUDOROIU spune:

    Dar La Constanta cind va fii convocata sedinta?Sau pentru ca sunt MODERAT-isti nu are loc asa o sedinta?Sunt inca protejati nu?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.