Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
 1 comentariu

Curtea de Apel Ploiești. Adunarea Generală a judecătorilor – 18 ianuarie. UPDATE: ce s-a decis
21.01.2013 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

21 ianuarie: Adunarea Generala a judecatorilor a hotarat admiterea primei propuneri si respingerea celei de a doua, potrivit unui comunicat al Curtii de Apel Ploiesti, semnat de jud. Cristina Georgescu, purtator de cuvant.

:: comunicatul

 ***

17 ianuarie: Potrivit unui comunicat al Curtii de Apel Ploiesti, semnat de jud. Cristina Georgescu, purtator de cuvant, raspunzand solicitarilor formulate de Curtile de Apel Cluj si Pitesti, s-a dispus „in baza art. 20 alin. 3 si 5 din Regulamentul de ordine interioara al instantelor judecatoresti si a Hotararii Colegiului de conducere nr. 2 din data de 15.01.2013 convocarea la data de 18 ianuarie 2013, ora 1200, a Adunarii generale a judecatorilor din cadrul Curtii de Apel Ploiesti, cu urmatoarea ordine de zi:

1. Propunerea de revocare din functia de membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii a doamnei judecator Ghica Alina Nicoleta, initiata de Curtea de Apel Cluj prin Hotararea Adunarii generale a judecatorilor nr. 1/10.01.2013.
2. Propunerea de revocare din functia de membrii alesi ai Consiliului Superior al Magistraturii a domnilor judecatori Dumbrava Nicolae Horatius si Serban Alexandru, initiata de Curtea de Apel Pitesti prin Hotararea Adunarii generale a judecatorilor nr. 1/11.01.2013.PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “Curtea de Apel Ploiești. Adunarea Generală a judecătorilor – 18 ianuarie. UPDATE: ce s-a decis”

  1. Ecaterina TUDOROIU spune:

    Dar La Constanta cind va fii convocata sedinta?Sau pentru ca sunt MODERAT-isti nu are loc asa o sedinta?Sunt inca protejati nu?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.