Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
 1 comentariu

Curtea de Apel Ploiești. Adunarea Generală a judecătorilor – 18 ianuarie. UPDATE: ce s-a decis


21 ianuarie 2013 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

21 ianuarie: Adunarea Generala a judecatorilor a hotarat admiterea primei propuneri si respingerea celei de a doua, potrivit unui comunicat al Curtii de Apel Ploiesti, semnat de jud. Cristina Georgescu, purtator de cuvant.

:: comunicatul

 ***

17 ianuarie: Potrivit unui comunicat al Curtii de Apel Ploiesti, semnat de jud. Cristina Georgescu, purtator de cuvant, raspunzand solicitarilor formulate de Curtile de Apel Cluj si Pitesti, s-a dispus „in baza art. 20 alin. 3 si 5 din Regulamentul de ordine interioara al instantelor judecatoresti si a Hotararii Colegiului de conducere nr. 2 din data de 15.01.2013 convocarea la data de 18 ianuarie 2013, ora 1200, a Adunarii generale a judecatorilor din cadrul Curtii de Apel Ploiesti, cu urmatoarea ordine de zi:

1. Propunerea de revocare din functia de membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii a doamnei judecator Ghica Alina Nicoleta, initiata de Curtea de Apel Cluj prin Hotararea Adunarii generale a judecatorilor nr. 1/10.01.2013.
2. Propunerea de revocare din functia de membrii alesi ai Consiliului Superior al Magistraturii a domnilor judecatori Dumbrava Nicolae Horatius si Serban Alexandru, initiata de Curtea de Apel Pitesti prin Hotararea Adunarii generale a judecatorilor nr. 1/11.01.2013.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii