Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Tribunalul Mureș. Adunarea Generală a judecătorilor – 17 ianuarie. Ce s-a decis


18 ianuarie 2013 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații

Potrivit unui comunicat al Tribunalului Mureș, semnat de jud. Sonia Deaconescu, presedintele instantei, Adunarea Generală a Judecătorilor din cadrul Tribunalului Mureş, întrunită în şedinţa de joi, 17 ianuarie, orele 13.30, fiind prezenţi un număr de 21 judecători din totalul de 24 judecători în funcţie, a luat  în dezbatere propunerea de revocare din calitatea de membrii aleşi în Consiliul Superior al Magistraturii din partea Tribunalelor a domnului judecător Neacşu Adrian Toni şi a doamnei judecător Neagoe Mona Lisa.

În temeiul art. 55 alin. 4 din legea nr. 317/2004, republicată, Adunarea Generală a Judecătorilor din cadrul Tribunalului Mureş, a respins propunerea de revocare din funcţia de membrii aleşi în Consiliul Superior al Magistraturii din partea Tribunalelor a domnului judecător Neacşu Adrian Toni şi a doamnei judecător Neagoe Mona Lisa, nefiind îndeplinită cerinţa ca decizia de revocare să întrunească votul a două treimi din judecătorii acestei instanţe.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică