Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Echipa Facultății de Drept a Universității de Vest din Timișoara în finala World Human Rights Moot Court Competition
21.01.2013 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

În perioada 8–10 decembrie 2012, s-a desfăşurat la Pretoria (Africa de Sud), faza finală a celei de-a patra ediţii a World Human Rights Moot Court Competition, prestigios concurs studenţesc organizat de Centrul pentru drepturile omului de pe lângă Universitatea din Pretoria, potrivit unui comunicat al Facultăţii, semnat de conf. univ. dr. Lucian Bercea, decanul Facultăţii.

La faza finală au participat cele mai bune 16 echipe din cele 5 regiuni ale Organizaţiei Naţiunilor Unite, selecţia realizându-se pe baza memoriilor scrise transmise de circa 70 de universităţi din întreaga lume. România a fost reprezentată de echipa Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara, formată din Raul-Teodor Mazilu şi Diana Moise, studenţi în anul III la această facultate.

Echipa Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara s-a situat pe primul loc în clasamentul regiunii Europa Centrală şi de Est, obţinând, de asemenea, locul 9 în clasamentul general mondial şi devansând, prin aceste rezultate, echipe ale unor universităţi de prestigiu, cum sunt Universitatea Yale (Statele Unite ale Americii), Universitatea Carol din Praga (Cehia) sau Universitatea din Sao Paolo (Brazilia).

Echipa Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara a fost pregătită de dl. conf. univ. dr. Valentin Constantin şi dl. lect. univ. dr. Lucian Bojin.

Reamintim faptul că şi în anul 2011 echipa Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara a obţinut rezultate foarte bune, câştigând grupa regională Europa Centrală şi de Est şi obţinând locul 4 în clasamentul individual general al pledanţilor.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate