« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Echipa Facultății de Drept a Universității de Vest din Timișoara în finala World Human Rights Moot Court Competition
21.01.2013 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În perioada 8–10 decembrie 2012, s-a desfăşurat la Pretoria (Africa de Sud), faza finală a celei de-a patra ediţii a World Human Rights Moot Court Competition, prestigios concurs studenţesc organizat de Centrul pentru drepturile omului de pe lângă Universitatea din Pretoria, potrivit unui comunicat al Facultăţii, semnat de conf. univ. dr. Lucian Bercea, decanul Facultăţii.

La faza finală au participat cele mai bune 16 echipe din cele 5 regiuni ale Organizaţiei Naţiunilor Unite, selecţia realizându-se pe baza memoriilor scrise transmise de circa 70 de universităţi din întreaga lume. România a fost reprezentată de echipa Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara, formată din Raul-Teodor Mazilu şi Diana Moise, studenţi în anul III la această facultate.

Echipa Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara s-a situat pe primul loc în clasamentul regiunii Europa Centrală şi de Est, obţinând, de asemenea, locul 9 în clasamentul general mondial şi devansând, prin aceste rezultate, echipe ale unor universităţi de prestigiu, cum sunt Universitatea Yale (Statele Unite ale Americii), Universitatea Carol din Praga (Cehia) sau Universitatea din Sao Paolo (Brazilia).

Echipa Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara a fost pregătită de dl. conf. univ. dr. Valentin Constantin şi dl. lect. univ. dr. Lucian Bojin.

Reamintim faptul că şi în anul 2011 echipa Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara a obţinut rezultate foarte bune, câştigând grupa regională Europa Centrală şi de Est şi obţinând locul 4 în clasamentul individual general al pledanţilor.

 
Secţiuni: UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD