Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Echipa Facultății de Drept a Universității de Vest din Timișoara în finala World Human Rights Moot Court Competition


21 ianuarie 2013 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Universitaria
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

În perioada 8–10 decembrie 2012, s-a desfăşurat la Pretoria (Africa de Sud), faza finală a celei de-a patra ediţii a World Human Rights Moot Court Competition, prestigios concurs studenţesc organizat de Centrul pentru drepturile omului de pe lângă Universitatea din Pretoria, potrivit unui comunicat al Facultăţii, semnat de conf. univ. dr. Lucian Bercea, decanul Facultăţii.

La faza finală au participat cele mai bune 16 echipe din cele 5 regiuni ale Organizaţiei Naţiunilor Unite, selecţia realizându-se pe baza memoriilor scrise transmise de circa 70 de universităţi din întreaga lume. România a fost reprezentată de echipa Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara, formată din Raul-Teodor Mazilu şi Diana Moise, studenţi în anul III la această facultate.

Echipa Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara s-a situat pe primul loc în clasamentul regiunii Europa Centrală şi de Est, obţinând, de asemenea, locul 9 în clasamentul general mondial şi devansând, prin aceste rezultate, echipe ale unor universităţi de prestigiu, cum sunt Universitatea Yale (Statele Unite ale Americii), Universitatea Carol din Praga (Cehia) sau Universitatea din Sao Paolo (Brazilia).

Echipa Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara a fost pregătită de dl. conf. univ. dr. Valentin Constantin şi dl. lect. univ. dr. Lucian Bojin.

Reamintim faptul că şi în anul 2011 echipa Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara a obţinut rezultate foarte bune, câştigând grupa regională Europa Centrală şi de Est şi obţinând locul 4 în clasamentul individual general al pledanţilor.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro