Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Conferinţă Internaţională a Doctoranzilor în Drept – Timişoara, 16-18 mai 2013
13.03.2013 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust

Şcoala Doctorală a Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara, împreună cu Centrul European de Studii şi Cercetări Juridice Timişoara organizează Conferinţă Internaţională a Doctoranzilor în Drept – ediţia a V-a, la Timişoara, în perioada 16-18 mai 2013.

Partener media: JURIDICE.ro

Scopul organizării acestei manifestări, unică în România prin specificul ei şi prin amploarea numărului participanţilor, este acela de a stimula valorificarea cercetării ştiinţifice a doctoranzilor în drept, facilitând publicarea rezultatelor acestora, dar şi stabilirea de relaţii de colaborare între facultăţile şi şcolile doctorale de la care provin.

La conferinţă sunt invitaţi să participe doctoranzii facultăţilor de drept din România, precum şi cei al unor facultăţi de drept de marcă din Europa.

Volumul conferinţei urmează să fie publicat într-o editură prestigioasă din România (Editura Universul Juridic), care îi va garanta înalta ţinută ştiinţifică şi grafică, şi să fie oferit participanţilor cu ocazia manifestării. Totodată, volumul va fi transmis de către organizatori tuturor bibliotecilor facultăţilor de la care provin autorii.

Materialele trimise spre publicare pot fi redactate în limbile română, engleză, franceză sau germană. Lucrările redactate în limba română trebuie să fie însoţite de un rezumat în limba engleză, franceză sau germană. Lucrările prezentate de doctoranzi spre publicare trebuie avizate din punct de vedere ştiinţific de către conducătorii de doctorat ai acestora.

Data limită pentru înregistrarea la conferinţă şi transmiterea textului integral al lucrării, conform celor precizate în informaţiile alăturate, este 31 martie 2013.

:: informații suplimentare

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti