Studenţi la drept. Universitaria
BurseAdmitere în profesii juridiceGrile juridice
Dezbateri profesii juridiceCărţi pentru admitere în profesii juridice
Studenţi în Catalogul profesional JURIDICE.ro
 
Transmisiunile live, înregistrarile video şi transcripturile conferinţelor şi dezbaterilor JURIDICE.ro sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Reducere 39,6 euro pentru avocaţii din barourile Bucureşti, Ilfov, Dolj şi Timiş. 20 de puncte de pregătire profesională. UNBR încurajează extinderea naţională, detalii aici. Reducere 19,8 euro pentru executorii Camerei Executorilor Bucureşti şi membrii UNELM.
Abonare newsletter oficial JURIDICE.ro

Print Friendly, PDF & Email

Conferinţă Internaţională a Doctoranzilor în Drept – Timişoara, 16-18 mai 2013

13.03.2013 | JURIDICE.ro

Şcoala Doctorală a Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara, împreună cu Centrul European de Studii şi Cercetări Juridice Timişoara organizează Conferinţă Internaţională a Doctoranzilor în Drept – ediţia a V-a, la Timişoara, în perioada 16-18 mai 2013.

Partener media: JURIDICE.ro

Scopul organizării acestei manifestări, unică în România prin specificul ei şi prin amploarea numărului participanţilor, este acela de a stimula valorificarea cercetării ştiinţifice a doctoranzilor în drept, facilitând publicarea rezultatelor acestora, dar şi stabilirea de relaţii de colaborare între facultăţile şi şcolile doctorale de la care provin.

La conferinţă sunt invitaţi să participe doctoranzii facultăţilor de drept din România, precum şi cei al unor facultăţi de drept de marcă din Europa.

Volumul conferinţei urmează să fie publicat într-o editură prestigioasă din România (Editura Universul Juridic), care îi va garanta înalta ţinută ştiinţifică şi grafică, şi să fie oferit participanţilor cu ocazia manifestării. Totodată, volumul va fi transmis de către organizatori tuturor bibliotecilor facultăţilor de la care provin autorii.

Materialele trimise spre publicare pot fi redactate în limbile română, engleză, franceză sau germană. Lucrările redactate în limba română trebuie să fie însoţite de un rezumat în limba engleză, franceză sau germană. Lucrările prezentate de doctoranzi spre publicare trebuie avizate din punct de vedere ştiinţific de către conducătorii de doctorat ai acestora.

Data limită pentru înregistrarea la conferinţă şi transmiterea textului integral al lucrării, conform celor precizate în informaţiile alăturate, este 31 martie 2013.

:: informații suplimentare


Aflaţi mai mult despre , , ,

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.


Radu Slăvoiu


Livia Dianu-Buja


Ștefania Stoica


Luminița Malanciuc


Ioana-Olivia Voicu


Eduard Toma-Apostol


Florina-Lăcrămioara Drăgan