Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
 1 comentariu

SCHOENHERR promovează cinci noi parteneri


23 ianuarie 2013 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

De la 1 februarie 2013, Biroul din Bucuresti al casei de avocatura Schoenherr are cinci noi parteneri:

Oana AlexandruOana ALEXANDRU, specializata in drept imobiliar, drept corporatist/fuziuni si achizitii si dreptul mediului. A acordat clientilor consultanta in diverse domenii, inclusiv redactarea si negocierea de contracte de vanzare-cumparare, contracte de inchiriere, consultanta cu privire la aspecte de drept societar in contextul restructurarii; asistenta cu privire la inregistrarea modificarilor la autoritatile competente, asistenta in legatura cu diverse cereri sau pretentii ale autoritatilor, persoanelor fizice si juridice, redactarea si/sau negocierea de contracte comerciale. Oana a acordat consultanta cu privire la numeroase tranzactii imobiliare locale, dar si multijurisdictionale. A acordat consultanta privind probleme de mediu si raspunderea pentru probleme de mediu, a redactat si negociat clauze privind raspunderea de mediu, alocarea riscurilor si a raspunderii privind poluarea istorica, prezenta si potentiala. Oana a asistat echipa de litigii a firmei in dispute avand ca obiect raspunderea privind poluarea istorica si decontaminarea.Simona Chirica

Simona CHIRICA, specializata in drept civil, drept comercial si drept fiscal. Are o bogata experienta in tranzactii imobiliare, achizitii si fuziuni la nivel national, proiecte green field, probleme de drept societar, probleme de drept fiscal, leasing operational si financiar. In ultimii ani, Simona a oferit consultanta juridica in tranzactii importante din Romania, in special in domeniul energiei regenerabile. De asemenea, a oferit consultanta mai multor jucatori din industria de retail din Romania. Experienta sa include asistarea echipei de litigii si arbitraje in arbitraje nationale si internationale in domeniul constructiilor. Simona este doctor in drept si lector universitar la Academia de Studii Economice, Bucuresti.

Monica CojocaruMonica COJOCARU, specializata in drept corporatist/fuziuni si achizitii, energie, infrastructura si reglementare. A asistat clienti romani si internationali in tranzactii de top din domeniul energiei, oferind consultanta juridica atat in aspecte de drept comercial/achizitii, cat si in aspecte specifice de reglementare. In ultimii ani, Monica a acumulat o experienta semnificativa in proiecte de energie din surse regenerabile in Europa Centrala si de Sud–Est, fiind implicata in numeroase tranzactii implicand proiecte eoliene, de biomasa, hidro si fotovoltaice. Portofoliul sau de clienti include investitori strategici internationali in domeniul energiei.Madalina Neagu

Madalina NEAGU, specializata in drept corporatist/fuziuni si achizitii. De cand s-a alaturat Schoenherr in anul 2008, a acordat consultanta clientilor cu privire la o serie de proiecte de preluari (atat de partea vanzatorului cat si a cumparatorului), restructurari corporative si solutionarea disputelor. Experienta Madalinei include consultanta acordata in cadrul unor importante fuziuni si achizitii, concurenta, finantare in vederea achizitiei si privatizarea companiilor detinute de Stat (inclusiv consultanta acordata vanzatorului in cadrul uneia dintre cele mai mari privatizari in domeniul bancar). Portofoliul sau de clienti include nume importante din businessul romanesc si international.

Silvia PopaSilvia POPA, specializata in drept imobiliar si dreptul constructiilor. De cand s-a alaturat Schoenherr in anul 2006, Silvia a reprezentat clienti atat romani cat si internationali intr-o larga varietate de proiecte de dezvoltare imobiliara. A asistat clientii in toate etapele de dezvoltare ale proiectelor, de la verificarile juridice preliminare dezvoltarii, continuand cu redactarea si negocierea contractelor necesare realizarii proiectelor propuse si pana la redactarea si negocierea eventualelor contracte de operare si mentenanta. Proiectele finalizate cu success de Silvia includ achizitionarea de terenuri de tip greenfield si brownfield, inchirierea sau achizitionarea de cladiri de birouri, construirea de hale industriale, executarea de lucrari de infrastructura, construirea parcurilor de energie regenerabila (eoliana, fotovoltaica, hidro).

Astfel, incepand cu 1 februarie, biroul local al Schoenherr numara 10 parteneri: Oana Alexandru, Simona Chirica, Monica Cojocaru, Matei Florea, Sebastian Gutiu (managing partner), Madalina Neagu, Narcisa Oprea, Markus Piuk, Silvia Popa si Mihai Radulescu.

Partenerul Dan Costinescu paraseste firma pentru a se dedica unor proiecte personale.

Schoenherr si-a inceput operatiunile in Bucuresti in 1996, iar astazi este una din cele mai experimentate firme internationale de avocatura de pe piata romaneasca. Cei peste 50 de avocati ai Schoenherr acorda asistenta juridica clientilor romani si internationali in principalele domenii ale dreptului afacerilor, axandu-se pe: litigii & arbitraj, drept corporatist / achizitii & fuziuni, finante–banci / piata de capital, tranzactii imobiliare, dreptul concurentei, dreptul muncii, proprietate intelectuala, media, tehnologie si comunicatii, bio stiinte.

Schoenherr este o casa de avocatura europeana care numara peste 300 de avocati in birourile sale din Belgrad, Bratislava, Bruxelles, Bucuresti, Budapesta, Istanbul, Kiev, Ljubljana, Praga, Sofia, Varsovia, Viena si Zagreb. Schoenherr ofera consultanta juridica clientilor sai, firme locale si internationale, in toate domeniile dreptului de afaceri.Imbinarea consultantei de inalta calitate cu rezolvarea eficienta a problemelor in mandate si tranzactii complexe constituie baza filozofiei Schoenherr. In toate jurisdictiile in care activeaza, birourile Schoenherr respecta standardele legale si regulile de conduita locale.

Premii

premiul pentru cea mai mare tranzactie din domeniul banci, asigurari si fonduri de pensii (ziarul financiar 2012)

premiul pentru cea mai mare tranzactie din piata serviciilor medicale (ziarul financiar 2011)

avocati de top in fuziuni si achizitii (finmedia 2010)

premiul pentru cea mai mare tranzactie din asigurari si fonduri de pensii (ziarul financiar 2010)

premiul pentru cea mai mare tranzactie din piata de retail (ziarul financiar 2010)

Cuvinte cheie: , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro