Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale
 1 comentariu

STOICA & Asociaţii îşi consolidează echipa prin cooptarea unui nou partener şi prin noi promovări
23.01.2013 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicate profesioniști, Content
JURIDICE - In Law We Trust

Noi parteneri

Ioan Chiper se alătură echipei STOICA & Asociaţii în calitate de partener, începând cu luna ianuarie 2013.

Acesta se va dedica în principal activităților de consultanţă din cadrul STOICA & Asociaţii, în domeniile financiar-bancar, piața de capital, restructurări şi insolvenţă, fuziuni şi achiziții.

Ioan Chiper a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti în anul 1997 și deţine un master (LLM) în drept bancar, corporatist şi financiar la Fordham University School of Law în New York, pe care l-a absolvit ca bursier Fulbright în anul 2007. Este membru al Baroului Bucureşti din 2005 și este în curs de dobândire a dreptului de practică în Statul New York. Ioan este, de asemenea, membru fondator şi membru în consiliul director al Capitolului din România al Asociaţiei Turnaround Management Association, precum şi membru al Insol Europe, Insol International şi al New York State Bar Association.

Experienţa sa profesională de peste 14 ani ca jurist, dobândită atât în sectorul privat, cât şi în cel public, în România şi în străinătate (cu precădere în SUA), include asistenţa si reprezentarea acordate instituțiilor financiare, societăților comerciale cotate sau altor entităţi private în proiecte de finanțări, de restructurare a întreprinderilor aflate în dificultăți financiare și de insolvenţă, în activitatea de reglementare și de supraveghere a instituțiilor financiare sau în activități juridice privind produse și servicii financiare. Practica sa acoperă atât asistenţa clienţilor în tranzacții, cat şi reprezentarea acestora în cauze litigioase. De asemenea, în perioada cat a lucrat în sectorul public, Ioan a acumulat o bogată experiență în domeniul legislativ, contribuind în mod nemijlocit la redactarea a numeroase proiecte de acte normative în materia societăților comerciale, a instituțiilor de credit, a contractelor, a garanțiilor, a restructurării și a insolvenței.

Promovări

Ca urmare a remarcabilelor rezultate profesionale, Andreea Irina Micu şi Cristina Frincu au fost promovate ca avocaţi colaboratori seniori.

Andreea Irina Micu s-a alăturat echipei STOICA & Asociaţii din anul 2005, a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, Colegiul Juridic Franco-Român de Studii Europene şi deţine un Master în Dreptul afacerilor – Colegiul Juridic Franco-Român de Studii Europene.  Este membru al Baroului Bucureşti din anul 2008. Andreea a acumulat o importantă experienţă profesională fiind implicată în litigii de proprietate intelectuală, civile, comerciale, de concurenţă şi de arbitraj comercial intern şi internațional. Astfel, Andreea a participat în litigii arbitrale internaționale, în faţa ICC Paris (Curtea Internațională de Arbitraj de la Paris) în cauze legate de îndeplinirea obligaţiilor asumate prin contracte de privatizare, a acordat asistenţă privind realizarea unor proiecte informatice complexe şi a oferit asistenţă juridică mai multor societăţi din industria farmaceutică şi cea alimentară, în dosare complexe având ca obiect încălcarea drepturilor cu privire la mărci, brevete şi desene industriale. De asemenea, experienţa sa include şi reprezentarea în litigii de angajare a răspunderii civile delictuale ca urmare a publicării în presă a unor afirmaţii defăimătoare.

Cristina Frincu este avocat în cadrul STOICA & Asociaţii din anul 2007, a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea „Nicolae Titulescu” din Bucureşti şi este membru al Baroului Bucureşti din anul 2009. A participat la asistarea clienţilor în numeroase proiecte de investiţii din diverse sectoare economice (media, imobiliar etc.), în probleme de achiziţii&fuziuni, finanţări, a contribuit la redactarea şi la negocierea de contracte comerciale, a asistat ori reprezentat clienții la instanțe în dosare de drept bancar, de insolvenţă şi civile.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti