Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

NNDKP devine membru exclusiv al ISFIN
23.01.2013 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a anunţat marţi, 22 ianuarie, că a pus bazele unui parteneriat strategic cu ISFIN: The World’s Leading Islamic Finance Lawyers, cea mai importantă asociaţie internaţională a caselor de avocatură care oferă servicii de consultanţă juridică pe aspecte legate de finanţări islamice.

Prin acest parteneriat, NNDKP urmăreşte să îşi extindă şi să îşi consolideze expertiza pentru a oferi consultanţă investitorilor din state din Orientul Mijlociu.

Alianţa, care reuneşte cele mai inovatoare şi apreciate case de avocatură independente din peste 40 de jurisdicţii din întreaga lume, cuprinde specialişti care cunosc în detaliu principiile care guvernează sectorul finanţărilor islamice, tehnicile de finanţare în continuă evoluţie şi cele mai recente tendinţe care influenţează dezvoltarea în acest sector supus unor schimbări foarte rapide.

Firmele de avocatură membre ale alianţei colaborează pentru a oferi clienţilor consultantă juridică în mod coordonat şi personalizat, în funcţie de nevoile lor. Acestea oferă consultanţă cu privire proiecte de anvergură pentru instituţii financiare, instituţii de credit convenţionale, bănci islamice, guverne şi instituţii publice, corporaţii, companii şi fonduri suverane şi în legătură cu dezvoltarea de produse financiare islamice inovatoare în toate ariile de practică.

NNDKP a fost prima firmă de avocatură românească ce s-a implicat în reprezentarea investitorilor străini în România, remarcându-se prin spiritul inovator al serviciilor sale pe piaţa românească. Prin parteneriatul încheiat cu NNDKP, ISFIN îşi extinde şi îşi consolidează în mod semnificativ cunoştinţele şi expertiza puse la dispoziţie de reţeaua internaţională şi, în acelaşi timp, îşi consolidează poziţia în zona Europei de Est,” a declarat Laurent Marliere, CEO al ISFIN.

Colaborarea dintre NNDKP şi ISFIN va fi supervizată de Manuela Nestor, Partener Senior şi Alina Radu, partenerul care coordonează practica specializată a firmei.

 ***

Despre ISFIN: The World’s Leading Islamic Finance Lawyers este recunoscută drept o alianţă de top la nivel mondial în sectorul finanţărilor islamice, iar printre clienţii săi se numără importante instituţii financiare, instituţii de credit convenţionale, bănci islamice, bănci centrale cu platformă internaţională, agenţii guvernamentale şi publice, corporaţii din diferite domenii de activitate sau fonduri suverane. ISFIN are acces la o bază unică de specialişti care pot oferi asistenţă juridică cu privire la o gamă variată de aspecte nuanţate ce apar în cadrul etapei de structurare a oricărei tranzacţii. Folosind principiile etice care guvernează sectorul finanţărilor islamice, avocaţii firmelor membre ISFIN pot gestiona orice tranzacţie într-o maniera conformă cu legea islamică Shariah.

Experţii firmelor membre ISFIN sunt recunoscuţi de publicaţiile de referinţă la nivel global, precum Chambers&Partners, The European Legal 500, PLC Which Lawyer, IFLR 1000, BestLawyers, mulţi fiind desemnaţi de presa specializată drept avocaţi de top în sectorul drept bancar şi finanţări islamice.

Despre NNDKP: În portofoliul de clienţi al NNDKP se regăsesc numeroase companii locale şi multinaţionale din diverse domenii de activitate printre care instituţii financiare, dezvoltatori imobiliari, societăţi din domeniul tehnologiei informaţiei, fonduri de investiţii de capital, companii din domeniul construcţiilor, societăţi cu profil farmaceutic, grupuri industriale, precum şi organizaţii profesionale şi organizaţii non-profit. NNDKP este în mod constant clasată pe primele poziţii de cele mai mari ghiduri juridice internaţionale precum Chambers & Partners, The European Legal 500 şi IFLR 1000. De asemenea, NNDKP este singura casă de avocatură din România care a fost desemnată de doua ori (2009, 2012) „Firma Anului în România” de Chambers Europe.

Partenerii care coordonează practicile fuziuni şi achiziţii şi drept bancar şi finanţări sunt recunoscuţi în mediul local de business pentru implicarea şi rolul major în proiectele cu tranzacţii transfrontaliere, fiind în acelaşi timp recomandaţi şi de aceste publicaţii juridice de specialitate.PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.