Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul muncii
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Formatul standard al adeverinţei care atestă vechimea în muncă


23 ianuarie 2013 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Dreptul muncii, Noutăți legislative

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 49 din data de 22 ianuarie 2013 a fost publicat Ordinul presedintelui Agentiei Nationale a Functionarilor Publici nr. 192/2013 pentru aprobarea formatului standard al adeverintei care atesta vechimea in munca si vechimea in specialitatea studiilor.

Actul normativ aproba formatul standard al adeverintei care atesta vechimea in munca si vechimea in specialitatea studiilor, aplicabil pentru concursurile si examenele organizate pentru ocuparea functiilor publice care se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea a III-a, dupa intrarea in vigoare a actului normativ.

Adeverintele eliberate conform formatului standard pot atesta vechimea in munca si vechimea in specialitatea studiilor dobandite dupa data de 1 ianuarie 2011. Vechimea in munca si vechimea in specialitatea studiilor, dobandite pana la data de 31 decembrie 2010, se probeaza cu carnetul de munca, cu exceptia situatiilor expres prevazute de lege.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică