Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Tribunalul Hunedoara. Adunarea Generală a judecătorilor – 23 ianuarie. Ce s-a decis
24.01.2013 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Potrivit unui comunicat al Tribunalului Hunedoara, semnat de jud. Carmen Mihaela Timisan, in data de 23 ianuarie, a avut loc Adunarea Generala a judecatorilor Tribunalului Hunedoara convocata in vederea dezbaterii propunerilor de revocare din calitatea de membri alesi in Consiliul Superior al Magistraturii din partea tribunalelor a domnului judecator Adrian Toni Neacsu si a doamnei judecator Mona Lisa Neagoe, procedura declansata de Tribunalul Mehedinti.

In urma votului liber exprimat de catre cei 28 de judecatori prezenti, Adunarea Generala a judecatorilor Tribunalului Hunedoara a hotarat:
– respingerea propunerii de revocare din calitatea de membru ales in Consiliul Superior al Magistraturii din partea tribunalelor a domnului judecator Adrian Toni Neacsu
– respingerea propunerii de revocare din calitatea de membru ales in Consiliul Superior al Magistraturii din partea tribunalelor a doamnei judecator Mona Lisa Neagoe.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate