Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Tribunalul Hunedoara. Adunarea Generală a judecătorilor – 23 ianuarie. Ce s-a decis


24 ianuarie 2013 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Potrivit unui comunicat al Tribunalului Hunedoara, semnat de jud. Carmen Mihaela Timisan, in data de 23 ianuarie, a avut loc Adunarea Generala a judecatorilor Tribunalului Hunedoara convocata in vederea dezbaterii propunerilor de revocare din calitatea de membri alesi in Consiliul Superior al Magistraturii din partea tribunalelor a domnului judecator Adrian Toni Neacsu si a doamnei judecator Mona Lisa Neagoe, procedura declansata de Tribunalul Mehedinti.

In urma votului liber exprimat de catre cei 28 de judecatori prezenti, Adunarea Generala a judecatorilor Tribunalului Hunedoara a hotarat:
– respingerea propunerii de revocare din calitatea de membru ales in Consiliul Superior al Magistraturii din partea tribunalelor a domnului judecator Adrian Toni Neacsu
– respingerea propunerii de revocare din calitatea de membru ales in Consiliul Superior al Magistraturii din partea tribunalelor a doamnei judecator Mona Lisa Neagoe.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii