Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Curtea de Apel Timișoara. Adunarea Generală a judecătorilor – 22 ianuarie. Ce s-a decis
24.01.2013 | JURIDICE.ro

In urma exprimarii votului secret din data de 22.01.2013, Adunarea generala a judecatorilor Curtii de Apel Timisoara a hotarat urmatoarele, potrivit unui comunicat al CA Timisoara:

I. Cu 37 de voturi pentru, 6 voturi impotriva si 3 voturi nule, revocarea din calitatea de membru al Consiliului Superior al Magistraturii a doamnei judecator Alina Nicoleta Ghica, reprezentant al curtilor de apel.

II. Cu 20 de voturi pentru, 23 voturi impotriva si 3 voturi nule, respinge propunerea privind revocarea din calitatea de membru ales al Consiliului Superior  al Magistraturii a domnului judecator Horatius  Nicolae Dumbrava, reprezentant al curtilor de apel.

III. Cu 18 de voturi pentru, 25 voturi impotriva si 3 voturi nule, respinge propunerea privind revocarea din calitatea de membru ales al Consiliului Superior  al Magistraturii a domnului judecator Alexandru Serban.

Hotararea Adunarii generale a fost transmisa spre cunostinta Curtii de Apel Cluj si respectiv Curtea de Apel Pitesti, in calitate de initiatori al procedurii de revocare din calitatea de membru al Consiliului Superior al Magistraturii a domnilor judecator Horatius Nicolae Dumbrava, Alina Nicoleta Ghica si Alexandru Serban, alesi din partea curtilor de apel.

 


Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.