Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Contencios administrativ
Contencios administrativ
DezbateriCărţiProfesionişti
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Citeşte mai mult: Contencios administrativ, Noutăți legislative

Programe de formare iniţială, în anul 2013, a poliţiştilor locali

24 ianuarie 2013 | JURIDICE.ro

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 49 din data de  22 ianuarie 2012 a fost publicat Ordinul ministrului afacerilor interne nr. 3/2013 privind formarea initiala, in anul 2013, in institutiile de invatamant ale Ministerului Afacerilor Interne a politistilor locali cu atributii in domeniul ordinii si linistii publice si in domeniul circulatiei rutiere.

Potrivit actului normativ, institutiile de invatamant din cadrul Ministerului Afacerilor Interne aloca, in anul 2013, un numar de 2.540 de locuri in vederea formarii initiale a politistilor locali cu atributii in domeniul ordinii si linistii publice si in domeniul circulatiei rutiere.

Formarea initiala a personalului politiei locale in domeniul ordinii si linistii publice si in domeniul circulatiei rutiere se desfasoara potrivit unui curriculum unitar intocmit de catre Directia generala management resurse umane, dupa consultarea structurilor de specialitate din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane.

Institutiile de invatamant, repartizarea numarului de locuri, perioadele in care se realizeaza programele de formare initiala, precum si cuantumul cheltuielilor de scolarizare/cursant/program de formare initiala sunt prevazute in anexa la ordin.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică