Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislative
Proiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene

Majorarea preţului de achiziţie a gazelor naturale din producţia internă


25 ianuarie 2013 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 52 din data de 23 ianuarie 2013 a fost publicata Hotararea Guvernului nr. 22/2013 privind stabilirea pretului de achizitie a gazelor naturale din productia interna pentru piata reglementata de gaze naturale.

Hotararea de Guvern stabileste noile preturi de achizitie a gazelor naturale din productia interna pentru piata reglementata.

Astfel, sunt prevazute etapele de majorare in perioada 2013-2014, atat pentru clientii casnici, cat si pentru cei non-casnici.

La clientii casnici, de la 1 februarie 2013, pretul de achizitie a gazelor naturale va fi de 45,71 lei/ MWh, urmand ca pana la 1 octombrie 2014 sa ajunga la valoarea de 54,60 lei/ MWh.

La clientii non-casnici, de la 1 februarie 2013, pretul de achizitie a gazelor naturale va fi de 49 lei/ MWh, urmand ca pana la 1 octombrie 2014 sa ajunga la valoarea de 119 lei/ MWh.

Pretul de achizitie a gazelor naturale din productia interna pentru piata reglementata, din depozitele de inmagazinare subterana, achizitionate incepand cu data de 1 februarie 2013, este pretul de achizitie din perioada ciclului de injectie la care se adauga tarifele aferente prestarii serviciilor de inmagazinare subterana, aprobate de Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei.

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii