Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislative
Proiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene

Prorogarea termenului cu privire la formarea profesională a arhitecţilor-şefi


28 ianuarie 2013 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 57 din data de 25 ianuarie 2013 a fost publicata Ordonanta Guvernului nr. 9/2013 privind prorogarea termenului prevazut la art. V din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 7/2011 pentru modificarea si completarea Legii nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului si urbanismul.

Actul normativ proroga pana la data de 31 decembrie 2015 termenul in care arhitectii-sefi trebuie sa indeplineasca conditiile de formare profesionala prevazute de OUG nr. 7/2011 pentru a fi mentinuti in functie (absolvirea de catre acestia a masteratelor sau studiilor postuniversitare in domeniul urbanismului si amenajarii teritoriului, respectiv a cursurilor de formare profesionala continua de specialitate organizate de institutiile publice cu atributii in domeniul amenajarii teritoriului si urbanismului).

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică