BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalIPTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti
D&B DAVID SI BAIAS
 
Print Friendly, PDF & Email

Cotizațiile membrilor Camerei Consultanților Fiscali în anul 2013

30.01.2013 | JURIDICE.ro
Newsletter
Instagram
Facebook

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 58 din data de 25 ianuarie 2013 a fost publicata Hotararea Consiliului superior al Camerei Consultantilor Fiscali nr. 2/2013 privind aprobarea cotizatiilor, a termenelor de plata si a obligatiilor declarative pentru membrii Camerei Consultantilor Fiscali in anul 2013.

Hotararea CAFR aproba cotizatiile fixe si variabile, termenele de plata si obligatiile declarative privind veniturile realizate de membrii Camerei Consultantilor Fiscali in anul 2013.

Pentru membrii Camerei Consultantilor Fiscali inregistrati in Registrul consultantilor fiscali si al societatilor comerciale de consultanta fiscala, pentru anul 2013 se stabilesc urmatoarele cotizatii fixe:
– pentru persoane fizice,  consultanti fiscali activi – 410 lei, consultanti fiscali inactivi – 170 lei;
– pentru persoane juridice – 350 lei.

Pentru persoanele fizice si persoanele juridice care devin membri ai Camerei Consultantilor Fiscali in anul 2013 se stabilesc urmatoarele cotizatii fixe:
– pentru persoane fizice, consultanti fiscali activi – 1.410 lei, consultanti fiscali inactivi – 1.170 lei;
– pentru persoane juridice – 2.350 lei.

Pentru anul 2013 se stabilesc urmatoarele cotizatii variabile (aferente veniturilor realizate in anul 2012 din activitatea de consultanta fiscala), care se calculeaza prin aplicarea unei singure cote procentuale asupra cifrei de afaceri, astfel:
– pentru persoane fizice – o cota unica de 0,35%;
–  pentru persoane juridice: la o cifra de afaceri de pana la 100.000 euro, cota este de 0,35%; la o cifra de afaceri cuprinsa intre 100.001 euro si 1.000.000 euro, cota este de 0,7%; la o cifra de afaceri ce depaseste 1.000.000 euro, cota este de 1,05%.

Newsletter
Instagram
Facebook

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate