Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
 1 comentariu

ŢUCA ZBÂRCEA ŞI ASOCIAŢII, finalizare cu succes a unei tranzacții de preluare în domeniul asigurărilor
30.01.2013 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 28 ianuarie, seara, Aegon, reprezentată de Ţuca Zbârcea & Asociaţii, a încheiat tranzacţia de preluare a portofoliilor de asigurări de viaţă şi pensii private ale Eureko din România.

Echipa Ţuca Zbârcea & Asociaţii a fost condusă de Silvana Ivan, Partener, alături de care avocaţii Horia Ispas şi Ciprian Timofte au avut un rol cheie în acest proiect.

Silvana Ivan_Tuca Zbarcea & AsociatiiSilvana Ivan: „A fost o tranzacţie complexă, ce a implicat două ramuri-cheie ale domeniului financiar (asigurări şi pensii) şi care s-a finalizat după peste 6 luni de negocieri. În prezent, asistăm Aegon în legătură cu îndeplinirea formalităţilor de aprobare din partea autorităţilor de reglementare. Preluarea portofoliilor Eureko reprezintă una dintre cele mai mari tranzacţii din segmentul asigurărilor de viaţă şi de pensii private (pilonul II şi III) din România, marcând o tendinţă deja vizibilă de consolidare şi extindere a operaţiunilor principalilor jucători.”

Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.