Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Procedură civilă
Procedură civilă
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
 1 comentariu

Noul Cod de procedură civilă | Ad litteram. În vigoare de la 15 februarie 2013. Cu modificările aduse de O.U.G. nr. 4 din 30 ianuarie 2013 – PE STOC
06.02.2013 | UNIVERSUL JURIDIC

Secţiuni: Comunicare profesională, Procedură civilă
JURIDICE - In Law We Trust

Copyright by UJMAG.ro

Ediţia de faţă cuprinde Noul Cod de procedură civilă, Legea nr. 76/2012, cu toate modificările la zi, şi, integral, Legea privind unele măsuri pentru degrevarea instanţelor judecătoreşti. De asemenea, lucrarea conţine şi un index alfabetic pus la dispoziţia cititorilor pentru a face mai uşoară căutarea de către aceştia a instituţiilor/cuvintelor cheie în cuprinsul Noului Cod de procedură civilă.

Pentru a facilita aplicarea Codului, puterea legislativă a operat recent unele modificări legislative – care, de asemenea, se regăsesc în conţinutul acestei ediţii –, şi anume: prin O.U.G. nr. 4/2013 (aprobată de Guvern în data de 30 ianuarie 2013 şi publicată în M. Of. nr. 68 din 31 ianuarie 2013, care modifică Legea nr. 76/2012 pentru punerea în aplicare a Noului Cod de procedură civilă, precum şi unele acte normative conexe) şi prin Legea de degrevare a instanţelor judecătoreşti (aprobată în şedinţă extraordinară de Senat în data de 28 ianuarie 2013 şi de Camera Deputaţilor în data de 29 ianuarie 2013).

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti