Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Metodologia-cadru de concurs pentru ocuparea posturilor didactice din învăţământul superior a fost modificată
08.02.2013 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

In sedinta de miercuri, 6 februarie, Guvernul a adoptat Hotararea pentru modificarea Metodologiei-cadru de concurs pentru ocuparea posturilor didactice si de cercetare vacante din invatamantul superior, aprobata prin HG nr. 457/2011.

Modificari:
– se creeaza conditii pentru derularea procesului de evaluare a institutiilor de invatamant superior, in vederea obtinerii acreditarilor sau a autorizatiilor de functionare provizorie
– se elimina constrangerea referitoare la desemnarea obligatorie a unei probe de concurs ca fiind o prelegere publica, ceea ce asigura respectarea competentei institutiei de invatamant superior in elaborarea metodologiei proprii
– se elimina conditia ca personalitatile din strainatate, care trimit scrisori de recomandare privitoare la calitatile profesionale ale unui candidat, sa provina numai din institutiile de invatamant superior si de cercetare din lista aprobata prin ordinul ministrului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, conform art. 216 alin. (2) lit. (f) din Legea nr. 1/2011.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate