Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Citeşte mai mult: Flux informații
 1 comentariu

Adriana Duncea a fost numită partener în cadrul Grupului Mazars: prima femeie partener pe plan local

8 februarie 2013 | JURIDICE.ro

Adriana DunceaAdriana DUNCEA (41 ani), avocat coordonator – Duncea, Stefanescu & Asociatii si Head of Legal Services, a devenit cel de-al treilea partener de nationalitate romana al organizatiei internationale si prima femeie care accede la aceasta pozitie pe plan local. Desemnarea sa in calitate de partener al Mazars, care are la nivel global 770 parteneri, a avut loc in cadrul Conferintei Anuale a Partenerilor desfasurata de curand la Paris.

Astfel, Adriana devine al patrulea partener in cadrul biroului din Bucuresti al Mazars, alaturi de Jean-Pierre Vigroux – Managing Partner, Gabriel Sincu – Head of Tax & Outsourcing si Vasile Andrian – Head of Audit and Financial Advisory Services.

Adriana Duncea este absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti, membra a Baroului de Avocati Bucuresti din anul 1997 si avocat coordonator al societatii de avocatura Duncea, Stefanescu & Asociatii. Detine o experienta de mai bine de 15 ani în domeniul serviciilor de consultanţă, reprezentare si asistenta juridica, fiind specializata in litigii comerciale si fiscale, precum si in drept imobiliar si societar.

Iata ce a declarat noul partener: „Sunt onorata sa ma alatur echipei de parteneri ai Mazars. Firma de avocatura ale carei baze au fost puse cu ajutorul colegului meu, Cosmin Stefanescu, este afiliata unei retele de societati de avocatura si departamente juridice care colaboreaza cu Mazars in toata lumea. In Romania avem o colaborare excelenta, in special cu departamentele de  consultanta fiscala si contabila ale Mazars, avand o abordare multidisciplinara fata de clientii nostri in diverse probleme privind fuziuni si achizitii, aspecte de drept societar, financiar si bancar, dreptul muncii, concurenta, litigii comerciale si fiscale. Echipa noastra de avocati a crescut in mod constant, atat in ceea ce priveste experienta dobandita in cadrul proiectelor derulate pentru clientii nostri, cat si ca numar de colaboratori. Impreuna cu colegii mei avocati am pus bazele unei practici de colaborare cu clientii nostri care se defineste prin servicii de calitate, incredere reciproca, loialitate, respect si transparenta. Pentru anul 2013 ne-am propus sa acceleram ritmul de crestere, atat prin diversificarea solicitarilor venite din partea clientilor existenti, cat si prin atragerea de noi clienti in domeniile de consultanta in care suntem specializati.”

Societatea de avocatura Duncea, Stefanescu & Asociatii a fost infiintata in anul 2008, ca urmare a transformarii Cabinetului de Avocatura Duncea Adriana (care functiona inca din anul 1999, data la care a intrat in Romania firma de consultanta Haarmann Hemmelrath/RSM Hemmelrath), fiind biroul de avocatura corespondent al firmei germane. In aprilie 2007 a avut loc fuziunea dintre Mazars si RSM Hemmelrath, iar cabinetul a devenit corespondentul local al Mazars. In prezent, firma de avocatura detine un numar de 13 avocati asociati si colaboratori, specializati in drept societar, fuziuni si achizitii, restructurari si insolvente, drept bancar si asigurari, concurenta, dreptul muncii, litigii comerciale si fiscale, arbitraje.

Pe piata romaneasca, Mazars este unul din cei mai puternici jucatori de audit si consultanta, ocupand pozitia a sasea in topul companiilor de profil, cu o cifra de afaceri in 2012 de peste 4,2 milioane de euro. Echipa locala include peste 120 de specialisti (auditori, experti contabili, specialisti HR & payroll, consultanti fiscali si avocati), care isi adapteaza abordarea cerintelor specifice fiecarui client, indiferent de marime, sector de activitate sau obiective. Acest tip de parteneriat privilegiat cu clientii, alaturi de expertiza vasta, calificarea si competenta dobandita de specialistii companiei in conformitate cu legislatia romana, franceza, germana sau britanica, reprezinta unul din punctele forte ale echipei Mazars.

Despre MAZARS:

– La nivel global:

  • Mazars este o organizaţie internaţională integrată şi independentă, specializată în servicii de audit, contabilitate, consultanţă fiscală şi juridică, oferite de peste 13.500 specialişti din 71 de ţări, cu acoperire pe toate continentele.
  • Auditand peste 450 de companii listate si oferind consultanta de cea mai inalta calitate clientilor, Mazars se situeaza pe locurile 5-10 in oricare din tarile in care este prezent.
  • Grupul a raportat pentru anul financiar 2011/2012 o cifra afaceri de 1.013,4 mil EUR, o crestere de 6% fata de anul precedent. In ultimii 5 ani Mazars a avut o crestere rapida: si-a dublat numarul de specialisti si cifra de afaceri.
  • Din 2012 Mazars este prezent si in Namibia, Grecia, Israel si Kuweit.
  • Mazars este de asemenea unul dintre membrii fondatori ai alianţei Praxity, prezentă în 84 de ţări, reunind 69 organizaţii independente şi 30.000 de specialişti.
  • Pionier al transparentei: Mazars este singurul grup international din domeniul serviciilor de audit si consultanta care, in spiritul transparentei, prezinta public (din 2005) conturile consolidate ale Grupului, auditate conform normelor IFRS.

– La nivel local:

  • Mazars isi desfasoara activitatea in Romania din 1995; in aprilie 2007, compania a fuzionat cu RSM Hemmelrath, ocupand astfel pozitia a 6-a pe piata de consultanta romaneasca.
  • Echipa locala include peste 120 de auditori, experti contabili, consultanti fiscali si avocati, ariile de expertiza incluzand servicii in domeniul auditului si consultantei financiare, consultantei fiscale, externalizare de servicii contabilitate & salarizare, consultanta juridica.
  • Biroul Mazars din România a avut in 2012 cifra de afaceri de peste 4,2 milioane de euro, într-o usoara crestere fata de anul precedent. Are 4 parteneri: Jean-Pierre Vigroux – Managing Partner, Gabriel Sincu – Head of Tax & Outsourcing, Vasile Andrian – Head of Audit & FAS si Adriana Duncea – Head of Legal Services.
  • In 2011 Mazars a primit cateva premii importante: in cadrul premiilor de excelenta ale Galei AvocatNet – 10 ani, Mazars a primit 3 premii: „Societatea de Consultanta a anului”, „Tranzactia anului” si „Cel mai bun program de internship”; Camera Consultantilor Fiscali din Romania a acordat Mazars „Premiul pentru performantele deosebite obtinute in activitatea de consultanta fiscala„; CECCAR a acordat premiul pentru contributia adusa la dezvoltarea organizatiei, cu ocazia aniversarii a 90 de ani de la infiintare, dar si in 2012.
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Arii de practică

Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul sportului
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi

Parteneri arii de practică
Specialişti
Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică