Secţiuni » Arii de practică » Business » Cyberlaw
Cyberlaw
CărţiProfesionişti
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Citeşte mai mult: Afaceri transfrontaliere, Cyberlaw

SUA. Protejarea legală a parolei de Facebook | Proiect

11 februarie 2013 | JURIDICE.ro

O interesanta propunere legislativa a unui grup de politicieni din SUA se refera la protejarea intimitatii pe retele de socializare prin nedivulgarea parolei, potrivit The Australian.

Aceasta propunere apare in contextul in care au fost date publicitatii rapoarte potrivit carora angajatorii au solicitat candidatilor parolele de pe diverse retele de socializare ca si conditie la angajare. Acealasi fenomen a fost constatat in unele scoli care au conditionat participarea la diverse programe extracurriculare de dezvaluirea parolei pe Facebook.

Eliot Engel, membru al Camerei Reprezentantilor, unul dintre initiatori, a declarat: „Lipsa de claritate in lege pune indivizii intr-o pozitie unde fie trebuie sa dezvaluie informatii vitale, private, fie risca sa isi piarda slujba, slujba potentiala sau inrolarea la scoala si in programele sportive.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică