Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Judecătoria Sibiu. Arestare preventivă persoana mascată şi înarmată


13 februarie 2013 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Biroul de Informare şi Relaţii Publice al Judecătoriei Sibiu a emis, la 11 februarie 2013, un comunicat de presă prin care anunţă că prin încheierea penală nr. 29/09.02.2013, Judecătoria Sibiu a dispus arestarea preventivă a inculpatului P.S.D. pe o durată de 29 zile, începând cu data de 09.02.2013, considerând că fapta săvârşită de inculpatul P.S.D. întruneşte elementele constitutive ale infracțiunii de tâlhărie, prevăzută şi pedepsită de art. 211 alin. 1, alin. 2 lit. a, b, c, alin. 21 lit. b din Codul penal.

În fapt, s-a reţinut că la data de 08.02.2013, în jurul orelor 22,30, inculpatul P.S.D. a pătruns în incinta magazinului shop al stației Peco Mol din Sibiu, situată pe Şoseaua Alba Iulia, mascat cu o cagulă pe faţă şi având în mână un pistol cu care i-a amenințat pe cei doi angajați ai benzinăriei F.I. şi M. A. să îi dea încasările, în caz contrar urmând să îi împuşte.

Inculpatul P.S.D. a deschis sertarul casei de marcat, a sustras suma de 1.600 lei şi un telefon mobil marca Nokia C3, care aparținea angajatului F. I., după care a părăsit magazinul în fugă.

Angajatul F. I. a pornit în urmărirea inculpatului P.S.D. care a vrut să escaladeze un gard din fier, însă angajatului F. I. a reușit să-l prindă.

În această situaţie, inculpatul P.S.D. a scos din buzunar banii şi telefonul mobil, bunuri pe care le-a aruncat pe jos, după care a reușit să fugă din nou.

Organele de cercetare penală l-au identificat şi l-au reţinut pe inculpatul P.S.D. în jurul orelor 23,35 din data de 08.02.2013.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu a dispus începerea urmăririi penale şi punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul P.S.D., apoi a formulat la data de 09.02.2013, propunere de luare a măsurii arestării preventive şi l-a prezentat instanţei de judecată.

:: comunicatul Judecătoriei Sibiu

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii