« Newsletter
Flux noutăţi
SelectedVideoArticole autoriJurisprudenţăNoutăţi legislativeAnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

Judecătoria Sibiu. Arestare preventivă persoana mascată şi înarmată
13.02.2013 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Biroul de Informare şi Relaţii Publice al Judecătoriei Sibiu a emis, la 11 februarie 2013, un comunicat de presă prin care anunţă că prin încheierea penală nr. 29/09.02.2013, Judecătoria Sibiu a dispus arestarea preventivă a inculpatului P.S.D. pe o durată de 29 zile, începând cu data de 09.02.2013, considerând că fapta săvârşită de inculpatul P.S.D. întruneşte elementele constitutive ale infracțiunii de tâlhărie, prevăzută şi pedepsită de art. 211 alin. 1, alin. 2 lit. a, b, c, alin. 21 lit. b din Codul penal.

În fapt, s-a reţinut că la data de 08.02.2013, în jurul orelor 22,30, inculpatul P.S.D. a pătruns în incinta magazinului shop al stației Peco Mol din Sibiu, situată pe Şoseaua Alba Iulia, mascat cu o cagulă pe faţă şi având în mână un pistol cu care i-a amenințat pe cei doi angajați ai benzinăriei F.I. şi M. A. să îi dea încasările, în caz contrar urmând să îi împuşte.

Inculpatul P.S.D. a deschis sertarul casei de marcat, a sustras suma de 1.600 lei şi un telefon mobil marca Nokia C3, care aparținea angajatului F. I., după care a părăsit magazinul în fugă.

Angajatul F. I. a pornit în urmărirea inculpatului P.S.D. care a vrut să escaladeze un gard din fier, însă angajatului F. I. a reușit să-l prindă.

În această situaţie, inculpatul P.S.D. a scos din buzunar banii şi telefonul mobil, bunuri pe care le-a aruncat pe jos, după care a reușit să fugă din nou.

Organele de cercetare penală l-au identificat şi l-au reţinut pe inculpatul P.S.D. în jurul orelor 23,35 din data de 08.02.2013.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu a dispus începerea urmăririi penale şi punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul P.S.D., apoi a formulat la data de 09.02.2013, propunere de luare a măsurii arestării preventive şi l-a prezentat instanţei de judecată.

:: comunicatul Judecătoriei Sibiu

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.