Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti
 
Print Friendly, PDF & Email

Un nume nou pe lista persoanelor care au legătură cu reţeaua AL-QAIDA
14.02.2013 | Adina-Elena OPREA


În Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, seria L 42 din 13 februarie 2013 a fost publicat REGULAMENTUL DE PUNERE ÎN APLICARE (UE) NR. 123/2013 AL COMISIEI din 12 februarie 2013 de modificare pentru a 186-a oară a Regulamentului (CE) nr. 881/2002 al Consiliului de instituire a unor măsuri restrictive specifice împotriva anumitor persoane și entități care au legătură cu rețeaua Al-Qaida.

Modificarea presupune adăugarea la rubrica „persoane fizice cărora ar trebui să li se aplice înghețarea fondurilor  și a resurselor economice”, a următorului nume: Djamel Akkacha  [alias (a) Yahia Abou el Hoummam, (b) Yahia Abou el Hammam]. Data nașterii: 9.5.1978. Locul nașterii: Rouiba, Alger, Algeria. Naționalitate: algeriană. Adresa: Mali. Alte informații: numele tatălui este Slimane. Numele mamei este Akrouf Khadidja. Data desemnării menționată la articolul 2a alineatul (4) litera (b): 5.2.2013.

Regulamentul a fost adoptat la Bruxelles la 12 februarie 2013 şi intră în vigoare la data publicării în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene.

Adina Elena OPREA
internship Societatea de Științe Juridice

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate