Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC
 1 comentariu | 

CSM despre programul pentru stabilirea volumului optim de muncă la instanţe în 2013
14.02.2013 | JURIDICE.ro

Miercuri, 13 februarie, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât continuarea Programului pentru stabilirea volumului optim de muncă şi asigurării calităţii la instanţele judecătoreşti şi pe parcursul anului 2013, precum şi în viitor.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]


Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “CSM despre programul pentru stabilirea volumului optim de muncă la instanţe în 2013”

  1. clar, iar vom avea termen la 6 luni de la depunerea actiunii iar la ICCJ chiar si la 1 an de zile. degeaba avem NCPC daca dispozitiile sale vor fi considerate „de recomandare”. de fapt, in civil si penal cam totul este o recomandare cind obligatia este a instantei sau parchetului.

    doar justitiabilul este sanctionat cu decaderea.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.