Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
Noutăţi legislative
 

ROF al Comisiei de audiere a sportivilor care au încălcat reglementările antidoping
14.02.2013 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 89 din data de 12 februarie 2013 a fost publicat Ordinul presedintelui Agentiei Nationale Anti-Doping nr. 37/2013 pentru aprobarea Regulamentului de organizare si functionare a Comisiei de audiere a sportivilor si a personalului asistent al sportivilor care au incalcat reglementarile antidoping.

Agentia Nationala Anti-Doping, prin Comisia de audiere a sportivilor si a personalului asistent al sportivilor care au incalcat reglementarile antidoping, organizeaza procedura de audiere pentru sportivul sau personalul asistent al acestuia invinuit de una dintre incalcarile reglementarilor antidoping, in conformitate cu prevederile Legii nr. 227/2006 privind prevenirea si combaterea dopajului in sport.

Regulamentul precizeaza detaliat componenta Comisiei de audiere, convocarea si modul de desfasurare a sedintelor Comisiei, atributiile presedintelui Comisiei si ale secretariatului acesteia, procedura de audiere.

Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.