Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Mediere
Mediere
DezbateriCărţiProfesionişti

Caravana medierii la Londra, 18 martie 2013
15.02.2013 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Mediere
JURIDICE - In Law We Trust

FMMM Romania Training School (F.M.M.M.) anunţă că în data de 18 martie 2013, între orele 10:00 a.m. – 4:30 p.m., va avea loc al 29-lea popas al Caravanei Medierii la Londra, ocazie cu care se va desfăşura workshop-ul “Caravana Medierii – Medierea Aproape de Tine!” . Evenimentul este organizat de Uniunea Centrelor de Mediere din România (U.C.M.R.)  în parteneriat cu Fundaţia Slynn Londra şi se bucură de sprijinul Ambasadei României la Londra şi al Camerei de Comerţ Româno-Britanice.

În contextul în care agenda curentă a Parlamentului European şi a Comisiei Europene prevede adoptarea mai multor instrumente legislative privind modalităţile alternative de soluţionare a disputelor (ADR) pentru disputele business-to-business şi business-to-consummer, workshop-ul va fi de un interes special pentru comunitatea de business, consilierii interni şi reprezentanţii managementului companiilor. Aceştia pot afla în mod direct informaţii despre cum se soluţionează conflictele în România şi U.K. în afara sălii de judecată, reducând costurile de bani, timp şi stres, într-un cadru confidenţial şi profesionist. Vor ajunge să înţeleagă cum medierea poate fi utilizată cu succes în rezolvarea disputelor şi, de asemenea, vor cunoaşte mediatori specializaţi în litigii transfrontaliere şi experţi în limba lor. Workshop-ul va include prezentări susţinute de speakeri cu vastă experienţă, precum şi discuţii interactive de grup şi schimburi directe cu toţi participanţii.

Proiectul “Caravana Medierii”, fondat de FMMM România şi dezvoltat în parteneriat cu U.C.M.R., a debutat în luna iunie 2011 în Bucureşti, România şi constă într-o serie de evenimente lunare de informare a publicului despre mediere şi avantajele ei. Uniunea Centrelor de Mediere din Romania (U.C.M.R.) este federaţia naţională înfiinţată în 2005, care reuneşte asociaţii profesionale ale mediatorilor din fiecare judeţ al României. FMMM Romania Training School (F.M.M.M.) a fost înfiinţată în anul 2010 şi dezvoltî relaţii de colaborare şi parteneriat cu organizaţii din ţară şi străinătate din domeniul ADR (Alternative/Appropriate Dispute Resolution). O relaţie deosebită a construit cu The Slynn Foundation din Marea Britanie, înfiinţată in 1988, având drept principală preocupare procedurile şi rolul Curţii Europene de Justiţie, statul de dreptşsi independenţa justiţiei, precum şi principiile drepturilor omului. Mai recent, Fundaţia Slynn a dedicat o atenţie sporită metodelor ADR şi, în special, medierii.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti