Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Protocol de colaborare CSM-CSA. UPDATE: anulare


1 martie 2013 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

1 martie 2013: Marţi, 26 februarie, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii, după suplimentarea ordinii de zi a acestei şedinţe, a constatat nulitatea Protocolului de colaborare încheiat la data de 21.11.2012 între preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii şi Comisia de supraveghere a Asigurărilor.

Totodată, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii, a hotărât transmiterea Protocolului, ca proiect/draft/propunere Comisiei nr.2 în vederea analizării şi, eventual, propunerii către Plen a unei astfel de colaborări care să aibă la bază un Protocol, urmând ca Plenul, în funcţie de aceşti paşi legali şi reglementari, să dea mandat preşedintelui Consiliului Superior al Magistraturii în a încheia un astfel de Protocol.

*****

15 februarie 2013: CSM a publicat joi, 14 februarie, protocolul de colaborare încheiat între CSM şi Comisia de Supraveghere a Asigurărilor.

Scopul acestui protocol este creşterea încrederii publice în sistemul judiciar şi serviciile de asigurare oferite de societăţile de asigurare aflate sub controlul şi supravegherea Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor.

Colaborarea celor două instituţii a avut la bază interesul reciproc pentru informarea corectă a consumatorilor de asigurări şi a persoanelor prejudiciate ca urmare a accidentelor de circulaţie.

:: protocolul de colaborare

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii