Secţiuni » Arii de practică » Protective » Drept civil
Drept civil
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Taxa de timbru în valoare de 69 milioane EUR
15.02.2013 | Diana STOICA

Secţiuni: Drept civil, Dreptul familiei
JURIDICE - In Law We Trust

Judecatoria sectorului 1 s-a pronuntat miercuri, 13 februarie, asupra taxei de timbru pe care Dana Rodica Patriciu trebuie sa o plateasca in procesul avand ca obiect partajarea bunurilor comune obtinute in timpul casatoriei cu omul de afaceri Dinu Patriciu, respectiv 303.600.000 lei. De asemenea, cererea de acordare a ajutorului public judiciar formulata de reclamanta va fi solutionata in data de 20 martie.

Minuta –  potrivit portalului instantelor: „Pune in vedere reclamantei Patriciu Dana Rodica sa se conformeze dispozitiilor instantei luate prin rezolutia din data de 12.12.2012. Pune in vedere reclamantei Patriciu Dana Rodica sa depuna la dosar dovezi privind veniturile partilor – reclamanta si parat- pentru perioada 2011-2012, care sunt bunurile impozabile ale partilor, precum si actele de proprietate ale bunurilor asupra carora se solicita schimbarea regimului comunitatii de bunuri. Stabileste taxa judiciara de timbru in valoare de 303.600.000 lei si 5 lei timbru judiciar pe cererea precizatoare.

Reclamanta va fi citata cu acesta mentiune, precum si depunerea actelor privind veniturile impozabile ale partilor pentru perioada 2011-2012. Se va efectua adresa la Administratia Finantelor publice ale sect.1-6 in vederea comunicarii veniturilor impozibile ale reclamantei si paratului, precum si conturile deschise pe numele reclamantei si paratului Patriciu Dan Costache.

Se va efectua adresa la Directiile de Impozite si Taxe Locale ale Primariilor sectorarelor 1-6, precum si la Primaria Gruiu, jud. Ilfov pentru comunicarea bunurilor impozibile ale partilor, precum si eventual comunicarea copiilor acestor bunuri mobile si imobile. Se va efectua adresa catre ONRC pentru a se comunica societatile comerciale in care reclamanta si paratul au calitatea de asociat sau administrator. Acorda termen la data de 20.03.2013, in camera de consiliu, fara citare parti pentru solutionarea cererii de acordare a ajutorului public judiciar formulata de reclamanta Patriciu Dana Rodica.”

Diana STOICA

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti