Secţiuni » Arii de practică » Protective » Drept civil
Drept civil
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Taxa de timbru în valoare de 69 milioane EUR


15 februarie 2013 | Diana STOICA

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Drept civil, Familie

Judecatoria sectorului 1 s-a pronuntat miercuri, 13 februarie, asupra taxei de timbru pe care Dana Rodica Patriciu trebuie sa o plateasca in procesul avand ca obiect partajarea bunurilor comune obtinute in timpul casatoriei cu omul de afaceri Dinu Patriciu, respectiv 303.600.000 lei. De asemenea, cererea de acordare a ajutorului public judiciar formulata de reclamanta va fi solutionata in data de 20 martie.

Minuta –  potrivit portalului instantelor: „Pune in vedere reclamantei Patriciu Dana Rodica sa se conformeze dispozitiilor instantei luate prin rezolutia din data de 12.12.2012. Pune in vedere reclamantei Patriciu Dana Rodica sa depuna la dosar dovezi privind veniturile partilor – reclamanta si parat- pentru perioada 2011-2012, care sunt bunurile impozabile ale partilor, precum si actele de proprietate ale bunurilor asupra carora se solicita schimbarea regimului comunitatii de bunuri. Stabileste taxa judiciara de timbru in valoare de 303.600.000 lei si 5 lei timbru judiciar pe cererea precizatoare.

Reclamanta va fi citata cu acesta mentiune, precum si depunerea actelor privind veniturile impozabile ale partilor pentru perioada 2011-2012. Se va efectua adresa la Administratia Finantelor publice ale sect.1-6 in vederea comunicarii veniturilor impozibile ale reclamantei si paratului, precum si conturile deschise pe numele reclamantei si paratului Patriciu Dan Costache.

Se va efectua adresa la Directiile de Impozite si Taxe Locale ale Primariilor sectorarelor 1-6, precum si la Primaria Gruiu, jud. Ilfov pentru comunicarea bunurilor impozibile ale partilor, precum si eventual comunicarea copiilor acestor bunuri mobile si imobile. Se va efectua adresa catre ONRC pentru a se comunica societatile comerciale in care reclamanta si paratul au calitatea de asociat sau administrator. Acorda termen la data de 20.03.2013, in camera de consiliu, fara citare parti pentru solutionarea cererii de acordare a ajutorului public judiciar formulata de reclamanta Patriciu Dana Rodica.”

Diana STOICA

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică