Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro


Print Friendly, PDF & Email

Cea de-a treia rundă de reuniuni ale platformelor de cooperare prevăzute de SNA
18.02.2013 | JURIDICE.ro

În perioada 14–15 februarie, Ministerul Justiţiei a continuat organizarea celei de-a treia runde de reuniuni ale platformelor de cooperare prevăzute de Strategia Naţională Anticorupţie (SNA) 2012-2015, potrivit unui comunicat al SNA.

La data de 14 februarie a avut loc întâlnirea Platformei de cooperare a administraţiei publice centrale la care au participat reprezentanţi la nivel de secretar de stat, secretar general şi expert ai ministerelor membre în platforma de cooperare, precum şi reprezentanţi ai Cancelariei primului-ministru, ai Secretariatului General al Guvernului şi ai Agenţiei Naţionale de Integritate.

În data de 15 februarie a avut loc reuniunea Platformei de cooperare a autorităţilor independente şi a instituţiilor anticorupţie. La această întâlnire au fost prezenţi coordonatorii planurilor sectoriale din cadrul autorităţilor independente şi a instituţiilor anticorupţie.


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.