Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro


Print Friendly, PDF & Email

Calendarul evenimentelor SNA
18.02.2013 | JURIDICE.ro

Ministerul Justiţiei a dat publicităţii calendarul evenimentelor legate de implementarea SNA:
– 22 februarie 2013 – cea de-a treia reuniune a Platformei de cooperare a societăţii civile;
– 27 februarie 2013 – Conferinţa „Etica în Afaceri şi Conformitatea”, eveniment organizat de Centrul de Resurse Juridice cu sprijinul Ambasadei Marii Britanii la Bucureşti;
– 20 martie 2013 – conferinţa de deschidere a proiectului – Combaterea criminalităţii în domeniul achiziţiilor publice, proiect ISEC implementat de Freedom House în parteneriat cu Ministerul Justiţiei, Direcţia Naţională Anticorupţie, Institutul Naţional al Magistraturii şi Consiliul Superior al Magistraturii, Direcţia de Investigare a Fraudelor din IGPR, Autoritatea Naţională pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice, Agenţia Naţională pentru Integritate, Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, Ministerul Public.
– 21 -22 martie 2013 – Conferinţa Anuală Anticorupţie – organizată de Ministerul Justiţiei cu sprijinul financiar al Guvernului Olandei.


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.