Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislative
Proiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene

Accesul la stagiul de auditor financiar în baza titlului de doctor în contabilitate


20 februarie 2013 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 95 din data de 15 februarie 2013 a fost publicata Hotararea Consiliului Camerei Auditorilor Financiari din Romania nr. 5/2013 pentru aprobarea Procedurilor privind echivalarea vechimii in domeniul financiar-contabil si a testului de verificare a cunostintelor in domeniul financiar-contabil, pentru accesul la stagiu in baza titlului stiintific de doctor obtinut in domeniul „contabilitate”.

Potrivit actului normativ, Camera Auditorilor Financiari poate acorda persoanelor care detin un titlu stiintific de doctor obtinut in domeniul „contabilitate”, exceptii de la:
– vechimea de 4 ani in domeniul financiar-contabil;
– testul de acces la stagiu.

Aceste persoane vor depune la sediul Camerei un dosar care va cuprinde urmatoarele documente:
– cerere de exceptare de la testul de acces la stagiu;
– copie de pe actul de identitate;
– copie legalizata a diplomei de doctor, acreditata IOSUD, de catre Ministerul Educatiei Nationale, sau adeverinta in original, in cazul in care diploma nu a fost eliberata;
– certificat de cazier judiciar in perioada de valabilitate;
– dovada achitarii taxei pentru echivalarea testului de acces la stagiu, stabilita prin norme ale Camerei.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii