Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene

Accesul la stagiul de auditor financiar în baza titlului de doctor în contabilitate
20.02.2013 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Lege 9
JURIDICE - In Law We Trust

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 95 din data de 15 februarie 2013 a fost publicata Hotararea Consiliului Camerei Auditorilor Financiari din Romania nr. 5/2013 pentru aprobarea Procedurilor privind echivalarea vechimii in domeniul financiar-contabil si a testului de verificare a cunostintelor in domeniul financiar-contabil, pentru accesul la stagiu in baza titlului stiintific de doctor obtinut in domeniul „contabilitate”.

Potrivit actului normativ, Camera Auditorilor Financiari poate acorda persoanelor care detin un titlu stiintific de doctor obtinut in domeniul „contabilitate”, exceptii de la:
– vechimea de 4 ani in domeniul financiar-contabil;
– testul de acces la stagiu.

Aceste persoane vor depune la sediul Camerei un dosar care va cuprinde urmatoarele documente:
– cerere de exceptare de la testul de acces la stagiu;
– copie de pe actul de identitate;
– copie legalizata a diplomei de doctor, acreditata IOSUD, de catre Ministerul Educatiei Nationale, sau adeverinta in original, in cazul in care diploma nu a fost eliberata;
– certificat de cazier judiciar in perioada de valabilitate;
– dovada achitarii taxei pentru echivalarea testului de acces la stagiu, stabilita prin norme ale Camerei.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti