Secţiuni » Arii de practică » Business » Health & Pharma
Health & Pharma
CărţiProfesionişti

A fost lansată cartea: Dreptul sănătății. Frontul comun al medicului și al juristului | Ion Turcu


21 februarie 2013 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Societatea de avocați STOICA & ASOCIAȚII și Editura Wolters Kluwer România au organizat miercuri, 20 februarie, la Academia Română (Clubul academicienilor) o dezbatere pe subiecte de actualitate juridică și medicală, axate pe tematica dreptului sănătății. Au fost discutate aspecte legate de încheierea contractului de sănătate, obligațiile și răspunderea profesională (malpraxis), bioetică.

La dezbatere au participat personalități ale lumii juridice și medicale: prof. dr. Ioan Turcu, acad. Ioanel Sinescu, acad. Laurențiu M. Popescu, acad. C. Ionescu–Targoviste, prof. dr. Valeriu Stoica, prof. dr. Crina-Julieta Sinescu, prof. dr. Vladimir Belis, prof. dr. Ioan Petre Florescu, dr. Vasile Cepoi, dr. Mircea Cinteza, Dan Stoica, directorul editurii Wolters Kluwer.

Dezbaterea a fost prilejuită de lansarea ediției electronice (eBook) a cărții:

Dreptul sănătății. Frontul comun al medicului și al juristului

de  Prof. univ. dr. Ion Turcu, apărută la editura Wolters Kluwer

Dreptul sănătății este prima apariție editorială românească din domeniile juridic și medical, disponibilă în formate eBook (ePub, mobi, PDF), accesibile pe dispozitive portabile (e-reader, smartphone, tabletă, laptop).

Această lucrare inedită din doctrina dreptului românesc, care abordează cu deosebită acribie științifică, din perspectiva specialistului în drept, problemele curente cu care se confruntă medicul în activitatea sa profesională, oferă un bun prilej pentru dialog între medici și juriști.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii