Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Contencios administrativ
Contencios administrativ
DezbateriCărţiProfesionişti

Universitatea „Danubius” din Galați editează revista Acta Universitatis Danubius. Administratio


21 februarie 2013 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Universitatea „Danubius” din Galați editează revista Acta Universitatis Danubius. Administratio (ISSN: 2068 – 5459, Print, 2069-9336, Online).

Revista reprezintă o provocare atât pentru iniţiatori, cât şi pentru colaboratorii care sunt asteptati să-şi dezvolte ideile în cuprinsul  acesteia, pentru perfecţionarea legislaţiei, a activităţii practice din domeniul administraţiei publice, a actului de justitie în domeniul contenciosului administrativ, a sistemului de politici publice, a managementului administrativ etc. Revista devine în acest sens o tribună de dezbateri în vederea promovării circulaţiei de idei şi lărgirii dialogului ştiinţific în spirit european din domeniul aferent.

Revista are o apariţia bianuală (1 septembrie şi 15 decembrie), limbile de publicare fiind engleza şi franceza. NU SE PERCEPE NICIO TAXA DE PUBLICARE!

Conţinutul revistei se adresează studenţilor şi masteranzilor, doctoranzilor, cercetătorilor ştiinţifici şi cadrelor didactice din arealul ştiinţelor administrative, staff-ului instituţiilor administraţiei publice locale şi centrale, magistraţilor, cărora colegiul de redacţie le-ar ramane recunoscător dacă acestia s-ar angaja în publicarea materialelor lor în revista pentru păstrarea şi promovarea elementului naţional, pe de o parte, şi cultivarea elementului european, pe de altă parte, în sistemul administrativ.

Revista este indexată în următoarele cataloage și baze de date internaţionale: DOAJ, Index Copernicus, EBSCO, ProQuest, Ulrich’s, Genamics, Cabell’s Directories.

Pentru detalii cu privire la condiţiile de redactare, precum şi alte informaţii detalii aici.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii