Secţiuni » Articole » Revista revistelor juridice
Revista revistelor juridice
JURIDICE

Universitatea „Danubius” din Galați editează revista Acta Universitatis Danubius. Administratio
21.02.2013 | JURIDICE.ro

Secţiuni: C. administrativ, Revista revistelor juridice, UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust

Universitatea „Danubius” din Galați editează revista Acta Universitatis Danubius. Administratio (ISSN: 2068 – 5459, Print, 2069-9336, Online).

Revista reprezintă o provocare atât pentru iniţiatori, cât şi pentru colaboratorii care sunt asteptati să-şi dezvolte ideile în cuprinsul  acesteia, pentru perfecţionarea legislaţiei, a activităţii practice din domeniul administraţiei publice, a actului de justitie în domeniul contenciosului administrativ, a sistemului de politici publice, a managementului administrativ etc. Revista devine în acest sens o tribună de dezbateri în vederea promovării circulaţiei de idei şi lărgirii dialogului ştiinţific în spirit european din domeniul aferent.

Revista are o apariţia bianuală (1 septembrie şi 15 decembrie), limbile de publicare fiind engleza şi franceza. NU SE PERCEPE NICIO TAXA DE PUBLICARE!

Conţinutul revistei se adresează studenţilor şi masteranzilor, doctoranzilor, cercetătorilor ştiinţifici şi cadrelor didactice din arealul ştiinţelor administrative, staff-ului instituţiilor administraţiei publice locale şi centrale, magistraţilor, cărora colegiul de redacţie le-ar ramane recunoscător dacă acestia s-ar angaja în publicarea materialelor lor în revista pentru păstrarea şi promovarea elementului naţional, pe de o parte, şi cultivarea elementului european, pe de altă parte, în sistemul administrativ.

Revista este indexată în următoarele cataloage și baze de date internaţionale: DOAJ, Index Copernicus, EBSCO, ProQuest, Ulrich’s, Genamics, Cabell’s Directories.

Pentru detalii cu privire la condiţiile de redactare, precum şi alte informaţii detalii aici.

Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti