Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul muncii
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Citeşte mai mult: Dreptul muncii, Flux informații

Acţiuni de control ale Inspecţiei Muncii

25 februarie 2013 | JURIDICE.ro

Inspecţia Muncii a desfăşurat, în perioada 11-15 februarie, acţiuni de control în urma cărora s-au aplicat amenzi în valoare totală de 2.735.880 de lei, potrivit unui comunicat al Ministerului Muncii, Familie, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice. Au fost depistate 206 persoane care lucrau fără forme legale. În domeniul relaţiilor de muncă, s-au aplicat 2.454 şi s-au aplicat amenzi în valoare de 2.160.800 de lei. Pentru munca la negru valoarea amenzii a fost de 1.740.000 de lei.

În aceeaşi perioada, în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă au fost efectuate 1553 de controale şi s-au palicat amenzi în valoare de 570.000 de lei. S-au constatat 2. 414 deficienţe şi s-au aplicat 2.300 sancţiuni contravenţionale. La şapte angajatori s-a dispus oprirea din funcţiune a echipamentelor de muncă pentru că există pericol iminent de accidentare. Angajatorii au comunicat către inspectoratul teritorial de muncă 20 de evenimente care, în urma cercetărilor vor fi încadrate sau nu, ca fiind accidente de muncă.

Citeşte mai mult: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică