Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Platforma de cooperare a societăţii civile
25.02.2013 | JURIDICE.ro

Vineri, 22 februarie, Ministerul Justiţiei a organizat Platforma de cooperare a societăţii civile, finalizând astfel cea de-a treia rundă a platformelor de cooperare prevăzute de Strategia Naţională Anticorupţie 2012–2015, potrivit unui comunicat al MJ.

Au participat reprezentanţi ai APADOR-CH, Asociaţiei pentru Tehnologie şi Internet, Centrului de Resurse Juridice, Centrului Român pentru Jurnalism de Investigaţie, Federaţiei Parteneri pentru Dezvoltare Locală, Freedom House Romania, Fundaţiei Soros, Institutului pentru Politici Publice, Societăţii Academice din România şi SoJust.

A fost prezentată procedura de evaluare tematică, temele evaluate şi chestionarul de evaluare de către coordonatorul Secretariatului tehnic al SNA. S-a discutat despre modalităţile de abordare a misiunilor de evaluare ce vor avea loc pe parcursul anului 2013, identificarea dificultăţilor practice ce pot fi întâmpinate în acest exerciţiu, dar şi a celor mai optime soluţii. Reprezentanţii societăţii civile au fost invitaţi să transmită Secretariatului tehnic contribuţii pentru Raportul anual de monitorizare a SNA, raport ce va fi prezentat în cadrul Conferinţei anuale anticorupţie organizată în luna martie.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.