Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

UNBR. Decizii trimise și destinari lipsă de la domiciliu

27.02.2013 | JURIDICE.ro
Newsletter
Instagram
Facebook

Uniunea Naţionala a Barourilor din România face cunoscut faptul că, deciziile cuprinse în acest tabel, emise de Consiliului UNBR la şedinţa din 15.12.2012, au fost transmise către destinatarii menţionaţi cu confirmare de primire şi returnate de Posta la UNBR, cu motivaţia avizat lipsa domiciliu/expirat termen de păstrare/mutat de la adresa indicată.

Ca atare, persoanele cuprinse în tabelul de mai jos sunt rugate să ridice un exemplar al deciziei de la Secretariatul Uniunii Naţionale a Barourilor din România cu sediul în Bucureşti, Palatul de Justiţie, Splaiul Independenţei, nr. 5, Sector 5.

Newsletter
Instagram
Facebook

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate