Secţiuni » Comunicare profesională
Comunicare profesionalăComunicate profesioniştiEvenimente programateEvenimente recenteOportunităti de carieră

Conferinţa Internaţională privind Optimizarea Performanţei Instanţelor şi a Alocării Resurselor – București, 11 martie 2013
07.03.2013 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Consiliul Superior al Magistraturii organizează în data de 11 martie 2013 Conferinţa Internaţională privind Optimizarea Performanţei Instanţelor şi a Alocării Resurselor.

​Evenimentul va avea loc în Bucureşti, în sala Amfiteatru a Centrului de Conferinţe din cadrul Institutului Naţional de Statistică (Bulevardul Libertăţii nr. 16, Sector 5), între orele 9.30 – 17.00. Agenda completă a evenimentului poate fi găsită aici. Participarea se face doar pe bază de invitaţie.

Conferinţa marchează sfârşitul proiectului de 18 luni privind Determinarea şi Implementarea Volumului Optim de Muncă al Judecătorilor şi Grefierilor şi Asigurarea Calităţii Activităţii Instanţelor, proiect finanţat printr-un împrumut din partea Băncii Mondiale prin Programul de Reformă a Sistemului Judiciar. Implementarea proiectului este realizată de East-West Management Institute (EWMI), organizaţie non-profit cu sediul in New York şi o vastă experienţă în reformă judiciară. Obiectivul principal al proiectului a fost acela de a oferi asistenţă Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) în stabilirea unui sistem cuprinzător de monitorizare şi evaluare comparativă a eficienţei instanţelor. Proiectul a inclus activităţi de formare profesională şi o reformă a instanţelor pilot. Experţii EWMI, printre care Directorul de proiect Dr. Jesper Wittrup din Danemarca şi consilierul rezident judecător Kenneth Stuart din Statele Unite ale Americii, vor prezenta concluziile şi recomandările lor, cu participarea la discuţii a membrilor CSM şi doi experti internaţionali independenţi, judecătorul Roland Ketterle din Germania şi Francesco Contini din Italia. Participanţii vor avea posibilitatea să pună întrebări experţilor internaţionali şi vor afla mai multe despre cum se poate măsura, monitoriza şi optimiza performanţa instanţei. De asemenea, aceştia vor afla modul în care astfel de practici îmbunătăţite vor contribui la o alocare optimă şi obiectivă a resurselor sistemului judiciar din România.

Pentru informaţii, vă rugăm să contactaţi pe dl. Florin-Răzvan Radu, Director al Direcţiei Afaceri Europene, Relaţii Internaţionale şi Programe din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii (e-mail: florin.radu@csm1909.ro) sau pe dl. Alexandru Băiatu, Manager de Program pentru East-West Management Institute (e-mail: abaiatu@ewmi.org).

Secţiuni: Comunicare profesională | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti
SERVICII JURIDICE.RO