Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
Noutăţi legislative
 
Print Friendly, PDF & Email

Modificarea OUG privind transporturile rutiere
07.03.2013 | JURIDICE.ro

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 122 din data de 5 martie 2013 a fost publicata Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 11/2013 pentru modificarea si completarea Ordonantei Guvernului nr. 27/2011 privind transporturile rutiere.

Ordonanta de urgenta stabileste reguli privind autorizarea si efectuarea activitatilor de transport rutier in trafic national cu autovehicule construite si echipate pentru transportul a noua persoane, inclusiv conducatorul auto, cu autovehicule a caror masa maxima autorizata, inclusiv cea a remorcilor, este mai mare de 2,4 tone, dar nu depaseste 3,5 tone, precum si activitatile de transport rutier de vehicule defecte sau avariate.

In acest sens, se prevede introducerea autorizarii, de catre autoritatea competenta, a transportului rutier contra cost, in trafic national, pentru autovehiculele precizate anterior.

De asemenea, actul normativ stabileste ca transportul elevilor poate fi efectuat numai de catre operatorii de transport rutier.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.