Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti
 
Print Friendly, PDF & Email

Numirea unor judecători la Tribunalul de Primă Instanţă
11.03.2013 | Adina-Elena OPREA


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

În Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, seria L 65 din 8 martie 2013  a fost publicată DECIZIA REPREZENTANȚILOR GUVERNELOR STATELOR MEMBRE din 6 martie 2013  privind numirea unor judecători în cadrul Tribunalului.

În contextul expirării la 31 august 2013 a mandatelor a treisprezece judecători ai Tribunalului, se impune efectuarea unor noi numiri pentru perioada 1 septembrie 2013 – 31 august 2019. Astfel, prin decizia amintită sunt numiți judecători în cadrul Tribunalului pentru perioada 1 septembrie 2013 – 31 august 2019:
— domnul Alfred DITTRICH;
— domnul Nicholas James FORWOOD;
— doamna Mariyana KANCHEVA;
— doamna Ingrīda LABUCKA.

Decizie intră în vigoare în ziua următoare datei publicării în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene şi a fost adoptată la Bruxelles la 6 martie 2013.

***

Tribunalul de Primă Instanţă este compus din cel puţin un judecător pentru fiecare stat membru (27 în 2007). Judecătorii sunt numiţi de comun acord de către guvernele statelor membre pentru un mandat de 6 ani care poate fi reînnoit. Judecătorii îl aleg dintre ei pe preşedintele Tribunalului pentru o perioadă de trei ani. Aceştia numesc un grefier pentru o perioadă de 6 ani.

Adina Elena OPREA
internship Societatea de Științe Juridice

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate