Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul Uniunii Europene
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti

Numirea unor judecători la Tribunalul de Primă Instanţă


11 martie 2013 | Adina-Elena OPREA

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

În Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, seria L 65 din 8 martie 2013  a fost publicată DECIZIA REPREZENTANȚILOR GUVERNELOR STATELOR MEMBRE din 6 martie 2013  privind numirea unor judecători în cadrul Tribunalului.

În contextul expirării la 31 august 2013 a mandatelor a treisprezece judecători ai Tribunalului, se impune efectuarea unor noi numiri pentru perioada 1 septembrie 2013 – 31 august 2019. Astfel, prin decizia amintită sunt numiți judecători în cadrul Tribunalului pentru perioada 1 septembrie 2013 – 31 august 2019:
— domnul Alfred DITTRICH;
— domnul Nicholas James FORWOOD;
— doamna Mariyana KANCHEVA;
— doamna Ingrīda LABUCKA.

Decizie intră în vigoare în ziua următoare datei publicării în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene şi a fost adoptată la Bruxelles la 6 martie 2013.

***

Tribunalul de Primă Instanţă este compus din cel puţin un judecător pentru fiecare stat membru (27 în 2007). Judecătorii sunt numiţi de comun acord de către guvernele statelor membre pentru un mandat de 6 ani care poate fi reînnoit. Judecătorii îl aleg dintre ei pe preşedintele Tribunalului pentru o perioadă de trei ani. Aceştia numesc un grefier pentru o perioadă de 6 ani.

Adina Elena OPREA
internship Societatea de Științe Juridice

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 

© 2003-2023  J  JURIDICE.ro
Despre noi  Secţiuni  Servicii  Contact
Privacy  Politica  Utilizare  Publicare  Parteneri