Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Sebastian Guțiu, membru al Comitetul Director al Schoenherr


11 martie 2013 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

S GutiuFirma europeana de avocatura Schoenherr l-a numit pe Sebastian Guţiu, managing partner al biroului din Bucuresti, membru al Comitetului Director al firmei. Comitetul Director are patru membri si are ca principal obiectiv stabilirea si implementarea strategiei firmei. Responsabilitatile lui Sebastian Gutiu vizeaza finantele firmei.

„Suntem foarte mandri sa avem in forul superior al firmei un partener din cele 13 birouri internationale. Sebastian nu e numai un excelent avocat, dar si un om de afaceri de succes care si-a dovedit calitatile in conducerea biroului din Romania,” a comentat Christoph Lindinger, managing partner al casei de avocatura.

Sebastian Guţiu, unul dintre primii parteneri ai Schoenherr din afara Austriei, a devenit managing partner al biroului din Bucuresti in anul 2008. Dupa absolvirea studiilor la Universitatea de Vest din Timisoara si la Universitatea din Graz/Austria, Sebastian Guţiu s-a specializat in real estate si litigii si arbitraj. El coordoneaza echipa de real estate si constructii si, de asemenea, echipa de litigii si arbitraj, in a carei formare si dezvoltare a avut un rol cheie. Avand o reputaţie deosebită atat la nivel local cat si în străinătate, Sebastian ofera consultanta juridica firmelor romanesti si internationale in toate aspectele afacerilor lor imobiliare (achiziţie, dezvoltare, construcţie, finanţare, contracte etc) precum şi în legatura cu solutionarea disputelor.

Schoenherr şi-a început operaţiunile în Bucureşti în 1996, iar astazi este una din cele mai experimentate firme internationale de avocatura de pe piata romaneasca. Cei 50 de avocati ai Schoenherr acordă asistenţă juridică clienţilor romani si internationali în principalele domenii ale dreptului afacerilor, axându-se pe: litigii & arbitraj, drept corporatist / achiziţii & fuziuni, finanţe–bănci/piata de capital, tranzacţii imobiliare, dreptul concurenţei, dreptul muncii, proprietate intelectuala, media, tehnologie si comunicatii.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică