Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
Transmisiunile live, înregistrarile video şi transcripturile conferinţelor şi dezbaterilor JURIDICE.ro sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal.
Avocaţii din Baroul Bucureşti şi Baroul Ilfov beneficiază de 40% reducere. UNBR încurajează extinderea la nivelul tuturor barourilor. Executorii Camerei Executorilor Bucureşti beneficiază de 20% reducere.
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

STARt în carieră – București, 20-21 martie 2013

11 martie 2013 | JURIDICE.ro
EXECUTARE SILITA

Clubul Studenților din Universitatea Româno- Americană (CS-URA) organizează în perioada 20-21 martie 2013 prima ediție a proiectului “STARt în carieră”. Proiectul a luat naștere din dorința de a oferi tinerilor o perspectivă mai amplă asupra viitoarei cariere.

Partener media: JURIDICE.ro

Misiunea proiectului “STARt în carieră” este de a oferi studenților o viziune mai concretă asupra carierei pe care și-o doresc, șansa de a afla răspunsuri cu privire la primii pași într-o carieră și, nu în ultimul rând, aplicarea cunoștințelor acumulate.

În cadrul evenimentului vor modera speakeri din diverse arii, temele abordate fiind cele din domeniile: Drept, IT, Management-Marketing şi Turism.

SICÎn prima zi va avea loc o conferinţă susținută de un reprezentant şi angajator BestJobs şi de speakerul Ion Bosioc de la Focus Speak Academy.

Participanții vor avea posibilitatea de a învăța de la cei mai buni specialiști:
– cum să se prezinte la un interviu
– care ar putea fi eventualele întrebări
– care sunt cerințele pieței de angajabilitate

În cea de-a doua zi vor avea loc patru workshop-uri în paralel pentru fiecare domeniu, participanții aleși urmând să se întâlnească într-un cadru mai restrâns cu reprezentanţi ai diferitor firme. Aceasta este șansa studenților de a afla mai multe detalii legate de domeniul care îi vizează și, de ce nu, și posibilitatea de a fi angajaţi.

Locurile sunt limitate, așadar vă rugăm să intrați pe pagina noastra de facebook pentru înscriere sau pentru mai multe informații.

Echipa STARt în carieră


Aflaţi mai mult despre , , ,

Lasă un răspuns

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.