Secţiuni » Arii de practică » Business » Afaceri transfrontaliere
Afaceri transfrontaliere
CărţiProfesionişti

Regimul juridic și oportunități de a investi în România – Shanghai, 25 iulie 2013. UPDATE: Participați confirmați


11.03.2013 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Afaceri transfrontaliere, Comunicare profesională, Infrastructură
JURIDICE - In Law We Trust

Cabinet Avocat Dr. Florica CIUTACU si Invest In organizeaza evenimentul

Regimul juridic si oportunitati de a investi in Romania
Shanghai, 25 iulie 2013

Partener media: JURIDICE.ro

Conferinta are ca scop prezentarea, din punct de vedere juridic si economic, a posibilitaţilor de a investi in Romania, in diferite domenii – agricultura, industrie alimentara, energie, turism, constructii, telecomunicatii, infrastructura, finantare proiecte s.a. –, precum si incheierea unor contracte intre reprezentanti ai organismelor publice si ai unor organizatii private, din cele doua tari.

Se intentioneaza prezentarea cadrului juridic general si a legislatiei specifice din Romania si din China, a compatibilitatilor legislative dintre cele doua sisteme de drept, precum si corelarea acestora cu normele de drept international, aplicabile in materia investiilor si a cooperarii internationale.

Se doreste sa se ofere, de asemenea, explicitarea nuantata a oportunitatilor de afaceri pe care investitorii din China le au in Romania si, de asemenea, prezentarea posibilitatilor pe care le au oamenii de afaceri si organismele publice din Romania de a incheia parteneriate economice, reciproc avantajoase, cu organizatiile private si organismele publice similare din China. Incheierea unor “gentlemen’s agreements-uri” si/sau a unor contracte specifice este tinta finala a evenimentului organizat.

:: Program si precizari

:: Lista Parteneri

:: Participanti romani RO

:: Participanti romani EN

:: Participanti chinezi

Data limita de inscriere la eveniment este 19 iulie 2013.

Informații suplimentare:

Av. Dr. Florica Ciutacu

Tel: 0737 176 261

Tel/Fax: 021 3109701

fciutacu@avocatfciutacu.com

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑
Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro