Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
Noutăţi legislative
 
Print Friendly, PDF & Email

Legea privind majorarea capitalului deţinut de România la Banca Europeană de Investiţii
14.03.2013 | JURIDICE.ro

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 130 din data de 12 martie 2013 a fost publicata Legea nr. 43/2013 privind majorarea capitalului detinut de Romania la Banca Europeana de Investitii.

Legea aproba majorarea capitalului detinut de Romania, in calitate de membru la Banca Europeana de Investitii, cu suma de 52.395.000 euro, conform deciziei Consiliului Guvernatorilor Bancii Europene de Investitii de crestere a capitalului subscris si varsat la Banca Europeana de Investitii (BEI) cu 10 mld. euro.

Suma se asigura de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Finantelor Publice pentru anul 2013, iar plata către Banca Europeana de Investitii se efectuează intr-o singura transa, pana la data de 31 martie 2013.


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.