Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Conflicte de interese și incompatibilități în Europa de Sud-Est. Cazul românesc – București, 19 martie 2013


15 martie 2013 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Expert Forum (EFOR) are placerea de a va invita sa participati la conferinta „Conflicte de interese si incompatibilitati in Europa de Sud-Est. Cazul romanesc”, marti, 19 martie, ora 10.30, Hotel Hilton, Bucuresti, sala Regina Maria.

Vor lua cuvantul Horia Georgescu, Agentia Nationala de Integritate, Peter Thomas, Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord in Romania si Thorsten Geissler, Programul Statul de Drept Europa de Sud-Est, Konrad-Adenauer Stiftung. Evenimentul va fi moderat de catre Laura Stefan, expert anticoruptie.

La dezbatere vor participa reprezentanti ai institutiilor publice, ai societatii civile, membri ai reprezentantelor diplomatice, precum si jurnalisti.

In cadrul conferintei vor fi prezentate rezultatele unei cercetari despre integritatea publica in spatiul romanesc, din perspectiva conflictelor de interese, incompatibilitatilor si controlului averilor. Ulterior, va invitam la o dezbatere despre cadrul legal si institutional care asigura prevenirea, controlul si sanctionarea acestora.

Evenimentul se va desfasura in limba romana, insa se va asigura interpretare simultana in limba engleza. Va asteptam cu ceai si cafea incepand cu ora 10.00.

Va rugam sa confirmati participarea pana la data de 15 martie 2013, pe adresa de e-mail office@expertforum.ro. In cazul in care nu puteti participa, va rugam sa desemnati un reprezentant al institutiei sau organizatiei dumneavoastra.

Acest eveniment este finantat de catre Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord in Romania si British Council.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii